İzdivaç programları arasında centilmenlik uzlaşısı transfer yasağı

İzdivaç programları artık centilmenlik uzlaşısında. Birbirleri arasında aday transferi yapamayacaklar

Zuhal Topal'la Esra Erol'la izdivaç derken evlenme programları arasındaki rekabet, izlenme oranlarına orantılı olarak bir akış sağlamakta. Ve bu programlar arasındaki rekabet ortamı da birbirlerinin gelin ve damat adayları arasından en fazla reytingi sağlayacak adayın transferi ile gerçkeleşmekteyken, son olarak Hanife gelin adayının transferi çok konuşulmuş ve iki sunucu arasında da soğuk rüzgarlar esmeye başlamıştı. Gelin ve damat adaylarının kanal kanal gezip eş araması çok gündem olurke, Topal bu konu da so anlaşmayı açıkladı. İddialara göre ise programlar arasında transfer olmayacak.

ADAY PROGRAM PROGRAM GEZEMEYECEK

Zuhal Topal'ın açıklamasına göre bundan böyle bir gelin ya da damat adayı hangi programa katıldıysa o program ile devam edecek. Ötekine geçiş yapamayacak. 

 

ZUHAL TOPAL'IN O AÇIKLAMASI

Zuhal Topal, "Star TV Genel Müdürü Ömer Özgüner ve diğer kanalların yöneticileri bir araya gelerek, ortak bir karar almışlar. Bundan böyle gelin ve damat adayları şu anda hangi kanalda taliplerini arıyorlarsa, taliplerini aramaya bulundukları programda devam edecekler" sözleriyle, yapılan centilmenlik anlaşmasını duyurdu. Star TV'de izdivaç programı yapan Topal, "Bu anlaşma beni de çok mutlu etti. Hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Bir süredir adayların kanal kanal gezip eş aramasına izleyiciler çok tepki göstermiş olmalı ki böyle bir centilmenlik anlaşılması yapıldı. Böylece sert eleştirilerin de önüne geçildi. 

BAYHAN HANİFE'YE TALİP GELDİ

Zuhal Topal'la izdivaç programına Popstar yarışmasından tanınan Bayhan'ın katılması damgasını vurdu. Aradığı aşkı bir türlü bulamayan Hanife ise Bayhan'ın ona talip olmasını büyük bir şaşkınlıkla karşıladı. Üzerindeki şoku kolay atlatamayan Hanife, Bayhan'ı tanımaya karar vererek onu çaya davet etti.

Yorumlar