Sıfır Noktası hangi kanalda? Oyuncu kadrosu ve karakterleri

Sıfır Noktası hangi kanalda yayınlanacak sorusu izleyiciler tarafından cevap bekliyor. Sıfır Noktası oyuncu kadrosu ve karakterleri ile ilgili merak edilen detaylar Ajanshaber.com'da.

İzleyiciler yaz sezonunda çıkacak dizileri merakla beklemeye başladı. Sıfır Noktası hangi kanalda yayınlanacak sorusunun yanıtı izleyicilerin ilgi odağı oldu. Sıfır Noktası TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. TRT 1 kanalı yaz sezonu için çalışmalara başladı. Birbirinden dikkat çekici dizilerle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan kanalın dikkat çekecek bir dizisi var. Sıfır Noktası oyuncu kadrosu ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Sıfır Noktası karakterleri ile ilgili merak ettiğiniz tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

SIFIR NOKTASI OYUNCU KADROSU

Sıfır Noktası oyuncu kadrosu şimdiden dikkatleri üzerine çekiyor. TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkacak dizi şimdiden ekranlara damgasını vuracağa benziyor. Savaşçı ve İsimsizler’in de yönetmenliğini yapan Volkan Kocatürk dizinin hem yapımcılığını hemde yönetmenliğini üstlendi. Oyuncu kadrosuyla ilgili henüz dizinin yapım şirketinden ve TRT 1'den henüz bir açıklama gelmedi. Bizlerde bu haberimizde sizlere diziyle ilgili belli olan tüm detayları duyuracağız.

SIFIR NOKTASI KONUSU

Degas Film’den Trt 1 için hazırlıklarına başlanan Sıfır Noktası isimli yeni dizinin Sokak Çocuklarından oluşan buz Hokeyi takımının şampiyonluk öyküsü ekranlara taşınıyor. Savaşçı ve İsimsizler’in de yönetmenliğini yapan Volkan Kocatürk dizinin hem yapımcılığını hemde yönetmenliğini üstlendi.

GERÇEK BİR ÖYKÜ ANLATILACAK

Bu çalışma kapsamında, toplumun onlardan umudu kestiği çocuklar, buz pisti hokey takımı kurarak Avrupa'da ülkemizi temsil etmiş ve yurda başarılar ile dönmüşlerdi. Bu güzel başarı, TRT ekranlarında yayına hazırlanması planlanan Sıfır Noktası'nın konusunu oluşturacak. Etkileyici ve insanın içini umutla dolduracak bir temaya sahip olan dizinin oyuncu kadrosu seçimleri ise geçtiğimiz günlerde başladı.

SIFIR NOKTASI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan ve oldukça dikkat çekici bir konuya sahip olan dizinin ne zaman başlayacağı ise henüz belli olmadı. Dizinin yayın tarihi paylaşıldığı zaman sizleri bilgilendireceğiz.

ÇALIŞMALARA BAŞLANDI

Sıfır Noktası dizisi yeni sezondan ekranlara getirilmek üzere cast çalışmalarına geçtiğimiz haftalarda başlandı. Dizinin genel konusu şöyle; Hayattan dışlanmış olan sokak çocuklarından kurulan bir buz hokeyi takımının başarılını konu alıyor. Dizide hangi oyuncuların oynayacağı ise yakın bir süreç içinde belli olacak. Belli olur olmaz sizlere duyuracağız.

Yorumlar