Poyraz Karayel yeni sezon ne zaman başlayacak sorusu herkesin merak konusu oldu

Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel'in ne zaman başlayacağının belli olmaması sevenlerin sabırsızlanırken yeni sezon fragmanlarındaki gizem diziye Poyraz geri dönecek mi? sorusunu akıllara getirdi.

Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Poyraz Karayel’in 2. Sezonun başlama tarihinin henüz belli olmaması Poyraz Karayel hayranlarını sabırsızlandırıyor. Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan dizisi farklı karakterleri ve konusuyla izleyicinin tutkunu olduğu diziler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz sezon sonunda Poyraz’ın ölmesi ile sezon finali yapan dizinin yeni sezonunun tanıtım fragmanları yayınlanmaya başladı. Nefes kesen fragmanlar da Ayşegül ve Meltem bir türlü Poyraz'ın ölümünü kabullenemezken Poyraz Karayel sevenleri yeni sezon da Poyraz gerimi dönecek mi? Sorusunu sormaya başladılar. Limon Film tarafından yapılana Poyraz Karayel’in başrollerinde İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Ataberk Mutlu, Ali İl ve çok sayıda başarılı oyuncu yer alıyor.  Poyraz Karayel yeni sezon bölümlerinin Ekim ayında ekrana gelmesi bekleniyor.

“POYRAZ GERİ Mİ DÖNÜYOR”

Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi Poyraz Karayel’in yeni sezonunun tanıtım fragmanları yayınlanmaya başladı. Merak uyandıran Fragmanlarda Poyraz’ın ölümünden 3 yıl geçmiş olmasına rağmen Ayşegül ve Meltem onun öldüğüne bir türlü inanmamaktadırlar.  Meltem Poyraz’ın ölmediğini kanıtlamak için en küçük detayları bile dikkate almaktadır. Olay gününe ait kamera kayıtlarını en ince ayrıntısına kadar inceler. 3. Fragmanda Ayşegül’ün karşısında gördüğü kişi tüm yaşananları değiştirecek mi? O kişi Poyraz mı? Tüm soruların cevabı Ekim ayı içerisinde yayınlanması beklenen Poyraz Karayel 3. Sezon yanıt bulacak.

 

İKİ BOMBA TRANSFER

Poyraz Karayel'in nefes kesen sezon finalinden sonra izleyicinin aklında yer tutan bir çok sorunun cevabı henüz verilmiş değil. Yeni sezonun başlamasına az bir süre kala heyecan dorukta. Dizinin yeni sezonunda oyuncu kadrosunda yeni isimlerin yer alırken konuşulurken bu sezon reji koltuğunda Osman Taşçı'nın otururken dizinin yazar ekibine ise Uğur Şirin'in yer alacağı belirtiliyor. Geçen sezon diziden ayrılan oyuncuların yerine hikaye gereği yeni oyuncular katılırken yeni sezonda Poyraz Karayel kadrosunda yeni oyuncular olacağı öğrenildi. Bu isimlerden birisinin Fox TV ekranlarında yayınlanan Kördüğüm dizisinde rol alan Ayda Aksel ile Star TV ekranlarında yayınlanan Gecenin Kraliçesi dizisinde rol alan Funda Eryiğit olduğu söyleniyor.

SEZON FİNALİNDE NE OLMUŞTU

Poyraz Karayel sezon finalinde, Poyraz Ayşegül’ü kurtarmak için Sergei’i öldürmüştür. Sergei’in babası Boris’te oğlunun katilini bulmaya yemin etmiştir. Poyrazlar ne kadar arkalarında bıraktıkları izleri temizlese de  Boris’in kolay vazgeçmeye niyeti yoktur. Poyraz ve ekibin Bahri Baba içerideyken daha fazla dışarıda olmayı kendilerine yedirememeleri üzerine ve hep birlikte teslim olurlar. Bu kararı veren Poyraz’ın bilmediği bir şey vardır o da Neşet’in polislerin elinden kaçmayı başarmış olmasıdır. Neşet’in dışarıda serbest olduğunu duyan Poyraz çılgına döner. Ayşegül’ü korumak için parmaklıklar arkasından hemen çıkması gerekmektedir. Ayşegül ise yaklaşan tehlikeden habersizdir. Çok korkutucu ve kanlı bir gece onları beklemektedir...

Yorumlar