Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayın tarihi belli oldu!

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yayın tarihi belli oldu. Yeni sezon hazırlılarının başladığı dizi Eylül ayında sevenleri ile buluşacak.

Geçtiğimiz sezon Kanal D'de yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezonda yayınlanacağı tarih belli oldu. Bu sezon için çekimlerinin başladığı bilinen ve başrollerinde Necati Şaşmaz, Defne Samyeli, Cahit Kayaoğlu ve Erhan Ufak'ın yer aldığı ekranların nefes kesen dizisi Eylül ayında yine Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Geçtiğimiz sezonda, sezon finali yapan dizinin yeni sezonda hangi kanalda olacağı merak edilirken, Pana Film tarafından yapılan açıklamada, yeni sezonda aynı kanalda yayınlanmayacağı "Değerli İzleyicilerimiz, Yeni sezonda Kurtlar Vadisi Pusu dizimiz Kanal D'de yer almayacaktır. Bilgilerinize sunarız" şeklinde yapılan açıklama sonrasında merak konusu olmuştu.

KURTLAR VADİSİ PUSU EYLÜL'DE BAŞLAYACAK

Yayımlandığı ilk günden bu yana geniş halk kitlesi tarafından benimsenen Kurtlar Vadisi Pusu televizyon dizileri arasında en çok tercih edilen diziler arasında yer alıyor. Milyonların her bölümünü severek takip ettiği dizi yeni sezonda da büyük süprizler ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çekimlerinin geçtiğimiz günlerde başladığı fenomen dizi geçtiğimiz sezonlara göre bu sezon Eylül'de başlıyor.

KURTLAR VADİSİ PUSU'NUN KEMİK KADROSU DEĞİŞTİ

2003 yılından bu yana çeşitli kanallarda yayınlanan Kurtlar Vadisi, Polat Alemdar, sağ kolu Memati Baş, Abdülhey Çoban ve Güllü Erhan dizinin kemik kadrosunu oluşturuyorlardı. Bu kadronun yanında; Nevzat Yakışırbey, Pürmüz HASAN, Eren Eylül gibi eski yüzleri de bulundurmakta idi. Yıllar geçtikçe ve dizinin konusu geliştikçe diziye Kazım Çarman ve Cahit Kaya gibi yeni yüzlerde dahil olurken bir çok kişi de senaryo gereği çatışma ve suikastlere maruz kalarak diziye veda etmek zorunda kaldılar. Son bir iki sezondur, Polat Alemdar'ın yeni kemik kadrosunu Cahit Kaya ve Güllü Erhan'dan oluştururken aynı zamanda Siyah Sancak Timi'de bu milli davada ilerlemek için Polat Alemdar'ın yanında yer alıyor.

KURTLAR VADİSİ PUSU'DA SÖMÜRGECİLERİN OYNADIKLARI OYUNLAR ANLATILIYOR

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden 'Kurtlar Vadisi Pusu''nun konusu, sömürgecilerin Türkiye üzerinde oynadıkları oyunlar anlatılıyor. Polat Alemdar; Sömürgeciler'in oynadıkları oyuna son vermek için büyük bir operasyonla, Kripteks'teki belgeleri ifşa ederek sömürgeci güçlerin dünyadaki dengelerini değiştirmeyi ve büyük sırları ortaya çıkarmayı hedefliyor. Bu durum Polat Alemdar ve Amon’un 2005 yılında, Los Angeles'da yaptığı anlaşmanın bozulmasına, iki gücün karşı karşıya gelmesine sebep olmuştur. Polat Alemdar'ın hamlesi dünyada büyük bir ses getirmiş ve Piramit Operasyonu başlatmıştır. Sömürgeci Güçler yeni planlar içerisine girerek Polat Alemdar'ı çıkmaza sokmaya çalışmaktadırlar. Polat Alemdar ise meydan okuduğu küresel güçler ve hanedanlardan ülkesini korumak için bütün dostlarıyla birlik olur.

KURTLAR VADİSİ PUSU'NUN YAYINLANACAĞI KANAL BELLİ OLDU

2003 yılında bu yana bir çok kanalda yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezonda hangi kanalda merak konusu olmuştu. Kısa bir süre önce dizinin yayınlanacağı kanal ile ilgili belirsizlik sona erdi. Sevilen dizinin yeni sezonda Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacağı öğrenildi. Geçtiğimiz sezon da Kanal D'de yayınlanan 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezonda aynı kanalda yayınlanmayacağını duyuran Pana Film, "Değerli İzleyicilerimiz, Yeni sezonda Kurtlar Vadisi Pusu dizimiz Kanal D'de yer almayacaktır. Bilgilerinize sunarız" açıklamasını yapmıştı.

PANA FİLM GEÇEN SEZON SONUNDA "YAYINLANMAYACAK" DEMİŞTİ

Kurtlar Vadisi'nin geçtiğimiz sezon finalinde yeni sezonda aynı kanalda yayınlanmayacağını duyuran Pana Fil, şu açıklamayı yapmıştı: "Değerli İzleyicilerimiz, Yeni sezonda Kurtlar Vadisi Pusu dizimiz Kanal D'de yer almayacaktır. Bilgilerinize sunarız." denmişti.

Yorumlar