Ege'nin Hamsisi dizisi ne zaman başlayacak? Oyuncuları ve konusu

TRT 1'nin yeni dizisiyle ilgili Ege'nin Hamsisi dizisi ne zaman başlayacak sorusu sıkça soruluyor. Ege'nin Hamsi'si oyuncuları ve konusu ile ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar Ajanshaber.com'da.

TRT 1 yaz dizileriyle ilgili çalışmalarına hız verdi. Dönem dizilerinin bitmesinin ardından sektördeki tüm kanallar yaz dizileriyle ilgili çalışmalara başlamıştı. TRT 1'de bu kapsamda yaptığı çalışmaları hızlandırdı. Ege'nin Hamsisi dizisi TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Diziyi merak eden izleyiciler Ege'nin Hamsisi ne zaman başlayacak sorusuna yanıt aramaya başladı. TRT 1 yeni dizisini Temmuz ayında yayınlamayı planlıyor. Ege'nin Hamsisi oyuncuları ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ege'nin Hamsisi konusu ile ilgili merak ettiğiniz tüm detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

EGE'NİN HAMSİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

TRT 1 yaz dizileri kapsamında Ege'nin Hamsisi dizisini izleyici karşısına çıkaracak. İzleyiciler şimdi Ege'nin Hamsisi ne zaman başlayacak sorusuna yanıt aramaya başladı. Kanal Temmuz ayında yayınlamayı planlıyor. Egenin Hamsisi dizisinden yeni tanıtım yayınlandı.

EGE'NİN HAMSİSİ OYUNCULARI

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, İclal Aydın ve Bestemsu Özdemir’in oynadıkları dizi, "Gönüller bir olsun" sloganı ile izleyici karşısına çıkacak. Usta oyuncu kadrosuyla göz dolduracak olan ‘Ege’nin Hamsisi’nde aynı zamanda sanat dünyasının genç yetenekleri de bir araya geldi: İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir ve Asuman Dabak, Eser Eyüpoğlu, Haldun Boysan, Uğur Demirpehlivan, Hakan Bilgin, Cem Cücenoğlu, Mustafa Şen, Bengi Öztürk, Utku Ateş, Eylül Demirpehlivan, Kemal Zeydan, Ali Akdal, Buse Meral, Celal Öztürk, Büşra Şenol, Muharrem Bayrak, Selahattin Töz ve Ceyda Saltadal rol alıyor.

EGE'NİN HAMSİSİ KONUSU

Dizinin yönetmen koltuğunda Güzel Köylü ve Meryem gibi dizilerden de aşina olduğumuz Mustafa Şevki Doğan yer alırken, senaryosunu ise Bahar Filiz Ekinci kaleme alıyor.

Ege’nin Hamsisi’nin çekimlerinin Karadeniz etabı, Rize’nin Çamlıhemşin, Fındık ve Güneysu ilçelerinde yapıldı. Dizinin Ege çekimleri ise bölgenin incisi İzmir Seferihisar’a bağlı Sığacık’ta gerçekleştiriliyor.

EGE'NİN KÜLTÜREL ÖZELLİKLERİ YANSITILACAK

Ege’de hamsinin olmadığı bilindiğine göre dizinin ismiyle aslında izleyiciye bir mesaj veriliyor. Yani Karadeniz ile Ege’nin kültürel özelliklerini yansıtacak bir dizi geliyor. Dizinin komedi yapımı olması, yaz ekranında iyi bir alternatif olmasını sağlayacak. Temmuz ayında ekranda olması beklenen Ege’nin Hamsisi dizisinin tanıtım görüntüleri de ilgi çekti.

EGE'NİN HAMSİSİ İLK TANITIMI

Yorumlar