Çukur'a bomba transfer iddiası! Yamaç'ı vuran Koçovalı mı?

15. bölümde sezon finali ardından Çukur dizisine sürpriz bir katılımın yapılacağı iddiası ortalıkta dolaşmaya başladı. Akın Koçovalı karakterini Kösem Sultan'daki 1. Ahmet'in oynayacağı dedikoduları öne sürüldü..

15. bölümde sezon finali ardından Çukur dizisine sürpriz bir katılımın yapılacağı iddiası ortalıkta dolaşmaya başladı. Akın Koçovalı karakterini Kösem Sultan'daki I. Ahmet'in oynayacağı dedikoduları öne sürüldü.

Herkesin merakla beklediği yeni sezon Çukur'a sezon finalinin ardından yeni bir oyuncunun Akın Koçovalı karakterini canlandırmak üzere dahil olacağı öne sürüldü. Kösem Sultan'da I. Ahmet'i canlandıran Ali Koç, Çukur dizisinin Koçovalı'sı iddiası ortaya atıldı.

Son bölümde ne olmuştu?

Son bölümde Yamaç büyük bir ihanet ile yüz yüze gelmiş, ormanda beklerken göğsünden vurulmuştu.  Vuran kişiye 'Neden?' diye sorunca ikinci kurşunun da hedefi olmuştu. Herkes dizide Yamaç'ı kimin vurduğunu merakla bekliyor. Yamaç'ın ölüp ölmediği soruları dizinin hayranlarının nefeslerini tutarak yeni bölümü beklemesine neden oldu.

Yamaç'ı kim vurdu?

Sosyal medyada dizinin hayranları araba farından silüeti yansıyan ve Yamaç'ı vuran kişinin Medet olabileceğini öne sürmüş, ortalık karışmıştı. Bir başka iddiya göre ise Yamaç'ı Selim'in oğlu olan Akın Koçovalı olabilir.

Bugüne kadar ortaya çıkmayan Selim'in oğlu Akın Koçovalı Çukur'un yeni bölümlerde yer alacak ve Yamaç'ı O vurmuş olabilir.

Akın Koçovalı'yı Ekin Koç mu canlandıracak?

Çukur'un sezon finalinde ip uçları ile izleyicinin hafızalarında büyük bir soru işareti olarak Akın Koçovalı merakla bekleniyor. Bu sezon diziye katılacağı öne sürülen, Kösem Sultan dizisinde I. Ahmet'i canlandıran Ekin Koç, dizinin son bölümünde Yamaç'ı vurmuş olabilir. Bu iddialar yeni sezonda yanıtlanmak üzere merakla bekleniyor. 

MV5BMjZiMmQ4NjEtY2EyMS00ZmI2LWJiNWMtZWRjNTc3YWNjNjQzXkEyXkFqcGdeQXVyNDg4MjkzNDk@._V1_

Yapımcıdan konu ile ilgili henüz açıklama gelmese de dizi hayranları Yamaç'ı Akın Koçovalı'nın vurmuş olabileceği konusunda oldukça ısrarcı.

 

 

Yorumlar