Ayşe Nur Bahçekapılı kimdir? Nereli ve kaç yaşında?

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu akşam saat 21.00'de yeni kabineyi açıklayacak. Yeni kabinede yer alacağı konuşulan isimle ilgili Ayşe Nur Bahçekapılı kimdir sorusu merak ediliyor. Ayşe Nur Bahçekapılı kaç yaşında ve nereli sorusunun cevabı Ajanshaber.com'da.

Bugün saat 21.30'da yeni kabinede yer alacak isimler açıklanacak. Şimdi birçok insan kabinede hangi isimlerin yer alacağını merak etmeye başladı. Yeni kabinede yer alacak isimler günlerdir kulislerde konuşulmaya devam ediyor. Kabinede yer alması beklenen isimler arasında Ayşe Nur Bahçekapılı yer alıyor. İnsanlar bu sebeple Ayşe Nur Bahçekapılı kimdir sorusunu sıkça sormaya başladı. Kulislerdeki söylentiler devam ederken Ajans Haber ekibi olarak sizler için Ayşe Nur Bahçekapılı ile ilgili detaylı bir derlemek yaptık. Ayşe Nur Bahçekapılı kaç yaşında ve Ayşe Nur Bahçekapılı nereli sorularının yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Detaylar Ajanshaber.com'da.

AYŞE NUR BAHÇELİKAPI KİMDİR?

9 Temmuz 2018 Pazartesi saat 21.30'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeni kabine açıklanacak. Yeni kabinede yer alacak isimler vatandaşlar tarafından merakla bekleniyor. Kulislerde kabinede yer alacağı konuşulan isimle ilgili Ayşe Nur Bahçekapılı kimdir sorusu merak ediliyor. İşte detaylar...


26 Kasım 1954'te Trabzon Maçka'da doğdu. Baba adı Hasan Şefik, anne adı Şahsene'dir. Avukattır. Bahçelikapı, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Serbest avukat olarak çalıştı. İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri olarak görev yaptı. Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Üyeliğinde bulundu. Sosyal Demokrat Hareket Platformunda Kadın, Eğitim ve Hukuk Atölyelerinin İstanbul Sorumlusu olarak görev üstlendi. 23 ve 24. Dönemde İstanbul Milletvekili seçildi. Anayasa Komisyonu Sözcülüğü, Türkiye Küba Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanlığı, AK PARTİ Grup Başkanvekilliği ve TBMM Başkanvekilliği görevlerinde bulundu. Orta derecede İngilizce bilen Ayşe Nur Bahçekapılı, bekârdır.

TÜM GÖZLER CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A ÇEVRİLDİ

Erdoğan'ın 'partili olmayan bakanlar' vurgusu yaptığı yeni hükümetin yeni üyeleri için adı geçecek isimlerin kim olacağı merak konusu oldu. Erdoğan'ın kabineye alacağı bürokrat sayısının 4-5'i geçmeyeceği belirtiliyor. Gözler, aktif siyaset yapmayan AK Partililer ile ekonomi kurumlarının başkanlarına ve Türkiye'yi yurtdışında temsil eden isimlere çevrildi.

İŞTE YENİ KABİNE İÇİN İSMİ GEÇENLER

Kulislerde adı bakan aday adayı olarak geçen bazı müsteşar, vali ve genel müdürlere yenileri eklendi. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Başkanı (DEİK) Nail Olpak, Savunma Sanayii Müsteşarı İsmail Demir gibi isimler de bakan adayı olarak kulislerde konuşuluyor. Bilim adamı Aziz Sancar ve Coca Cola'nın Yönetim Kurulu Başkanı Muhtar Kent'e teklif götürüldüğü iddiaları da kulislerde dillendiriliyor.

Yorumlar