Apple Watch S2 Nike+ Türkiye'de ne zaman çıkacak? İşte beklenen soru için o cevap

Günden güne değişen akıllı telefon piyasasına yakın bir tarihte Apple Watch S2 Nike+ eklenecek. Hayranlarının sürekli sorduğu Watch S2 Nike+ Türkiye'de ne zaman çıkacak sorusuna kesin bir tarih açıklaması yapıldı.

Günümüzde sadece akıllı telefonlar değil akıllı saatlerde büyük ilgi görüyor. Hayranlarının merakla beklediği Apple Watch S2 Nike+ cihazı da çıkmadan büyük ilgi gören saatlerden biri oldu. İçerisinde birçok donanımı bulunan saatin birçok dikkat çeken noktası var. Apple'ın yeni yıldızının elli metreye kadar suya dayanıklı olduğu ve 1000 nit parlaklık ekranı ile şimdiye kadar teknoloji devinin ürettiği en parlak ekran olma özelliği de taşıdığı da açıklandı. Bu özelliklerin açıklanmasının ardından teknoloji severlerin birçoğu Watch S2 Nike+ Türkiye'de ne zaman çıkacak sorusuna yanıt aramaya başladı. Beklenen açıklama geldi ve cihazın çıkış tarihi kesinleşti.

AKILLI SAATTE ÜSTÜN ÖZELLİKLER

Üstün performansta özellikler sunan Apple Watch S2 Nike+ rakiplerini geride bırakmaya hazırlanıyor. En az telefonları kadar ilgi gören saatlerinden sonra Apple çalışmalarını hızlandırdı. Önceki modellerinde olduğu gibi iki farklı boyut ve çok çeşitli kayış seçenekleri bulunan saatin seramik kasa ve deri kayışlarıda bulunuyor. Akıllı saat konusunda büyük bir yol kateden ünlü şirket Nike ile de bir nevi gücünü birleştirerek arttırmış oldu. İphone 7 tanıtım etkinliğinde kullanıcı beğenisine sunulan saatin ilk modellerine göre iki kat daha hızlı GPU'ya sahip olduğu belirtiliyor. Kullanıcıyı çeken en büyük özelliklerin ise suya dayanıklı olmasından ötürü artık yüzerken de kullanılabilinecek olması, ayrıca ekranın yüksek oranda aydınlatılabiliyor olması da güneş ışıklarında daha iyi görme imkanı sunuyor.

TÜRKİYE TARİHİ BELLİ OLDU

Çift çekirdekli işlemcisi ile rakiplerine gözdağı veren Apple daha çok konfor sağlıyor. Bu yüzden birçok kişi Apple Watch S2 Nike+ Türkiye'de ne zaman çıkacak merak ediyor. Sıklıkla sorulan bu soruya kesin bir tarih belirtilerek cevap verildi. Akıllı saat hem Türkiye hem de dünyada 28 Ekim'de satışta olacak. Saat Apple Store ve anlaşmalı diğer yerlerden alınabilecek. Cihazlar şimdiden Apple'ın web sitesinden sepete eklenebilirken fiyatı ise 38mm için 1.399 lira, 42mm için 1.499 lira oldu. 

Yorumlar