Show TV'de yeni bir dizi daha başlıyor!

Yeni sezonunda Show TV ekranlarında yeni bir dizi daha başlıyor. Baş rolünü Çağatay Ulusoy ile Aras Bulut İvnemli'nin paylaştığı dizi 19 Eylül'de ilk bölümü ile ekranlara geliyor.

Show TV yeni sezonu hızlı bir giriş ile açıyor. Geçtiğimiz sezon bir çok başarılı yapıma imza atan kanal, 2016 kış sezonunda da ses getirecek bir dizi ile açıyor. Yapımcılığını Ay Yapımın üstlendiği İçeride dizisi 19 Eylül pazartesi günü izleyici ile buluşuyor. Başrolerini Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İvnemli'nin paylaştığı polisiye gerilim içerikli dizi, iki kardeşin birbirlerini bulma hikayesini anlatıyor. Amerikan yapımı ve Oscar ödüllerinde 4 dalda aday olan Köstebek (The Departed) filminden uyarlama olarak ekranlara gelecek olan İçeride'nin ilk tanım fragmanı kısa bir süre önce yayınlanmıştı. Senaryosunu Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu'nun kaleme aldığı 'İçeride' dizisi Polis Akademisi mezuniyete töreniyle başlıyor. Geçtiğimiz sezon Star TV ekranlarında Medcezir dizisinin final yapmasından sonra ekranlara bir süre ara veren Çağatay Ulusoy'un yer alacağı dizinin sezona hızlı bir giriş yapması bekleniyor. Yönetmenliğini usta yönetmen Uluç Bayraktar'ın yaptığı dizinin diğer oyuncu kadrosunda; Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Rıza Kocaoğlu, Mustafa Uğurlu, Yıldıray Şahinler, Nihal Koldaş ve Gözde Kansu yer alıyor.

"İÇERİDE" 19 EYLÜL'DE BAŞLIYOR

Show TV'nin yeni sezonda iddialı dizilerinden birisi olan İçeri de 19 Eylül tarihinde 1. Bölümü ile ekranlara gelecek. Başrolünde Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İvnemli'nşin yer alacağı İçeride'nin ilk tanıtım fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Sezona damga vuracak olan dizi 4 dalda Oscar kazanan Köstebek (The Departed) isimli filmin uyarlaması olacak. Polisiye ve Gerilim tarzında olan dizinin çekimleri Ağustos ayında başlamıştı. Şu an için 39 bölüm olarak çekileceği açıklanan dizinin devam edip etmeyeceği ile ilgili henüz net bir bilgi yok.

İKİ KARDEŞİN HİKAYESİ ANLATILIYOR

Ay Yapımın imzasını taşıyan 2016 yılının dizileri arasıda yer alan İçeride'nin konusu bir hayli sürükleyici. Poliseye gerilim türünde Amerikan yapımı Köstebek filminin uyarlaması olan İçeride'de Sarp (Çağatay Ulutos) polis okulunu birincilikle bitirmiştir. Dizi okulun mezuniyet töreniyle başlıyor. Aynı okulda birbirinden habersiz ay Sarp'ın yıllar önce kaçırılan ikiz kardeşi Umut daha sonraki adıyla Mete'de aynı polis okulunda eğitim görmektedir. Mete hayatında giren küçük kız Melek'in (Bensu Soral) sayesinde sokaklardan kurtulmuş ve Polis okuluna girmiştir. Sarp ve Umut'un babalarının yıllar önce işlemediği bir suç yüzünden ellerine kelepçe takılarak götürülmesine tanıklık etmeleri hayatlarında yaşadıkları en büyük trajedi olmuştur. Babalarının hapse atılmasından sonra Umut'un kaçırılması iki kardeş arasındaki bağı tamamen koparmasa da yıllar sonra her ikisi de polis olmayı seçerek aynı okulda birbirlerinden habersiz buluşmuştur. Polis Akademisi'nin mezuniyet töreni gelip çattığında Sarp'ın hocası Yusuf Kaya Sarp'ın babasının kirli oyunlarını gözler önüne sererek meydan okur. Okuldan atılacağını son anda öğrenen Sarp hocasına törende silah çeker ve hapse girer. Sarp'ı savunmaya gelen avukat zamanında kardeşi Mete'ye yardım eli uzatan Melek'ten başkası değildir. Sarp'ın hapse girmesiyle ikinci planda kalan Mete artık göz önündedir. Hapisten çıkan Sarp ise kötü adamların en güvendiği isim bir köstebek haline gelmiştir. Mete ve Sarp arasındaki çekişme hem aşk hemde aksiyon bazında süregelecektir.

Yorumlar