Ebru Gündeş ile Rıza Sarraf boşanacak mı? Cevap netleşti

Gündeş Sarraf çifti boşanmakta vazgeçti. Ebru Gündeş ve eşi Rıza Sarraf arasından dolanan kara bulutların ortalıklarda dolaşmadığı, Gündeş'in oturduğu yalıdan gitmemesi ve hemen akabinde de tadilata aldırması ile anlaşıldı

Rıza Sarraf ve Ebru Gündeş cephesinde geçtiğimiz aylarda ortaya atılan boşanma iddialarının yanısıra son günlerde ortalıkta dolaşan bir söylemde boşanmanın askıya alındığı ve beklemeye geçtikleri yönünde oldu. Bilindiği üzere Reza Zerrab ailesiyle birlikte tatili gittiği Amerika'da apar topar tutuklanmış sonrasında Gündeş kızını alıp yurda geri dönmüştü. O günlerden sonra ortaya atılan iddia ünlü sanatçının AABD'de tutuklu bulunan eşini yalnız bırktığı ve kızını göstermediği iddialarıydı. Akabi ünlü iş adamının boşanma kararı aldığı da söylenmişti. Ancak son dedikodular da bu durumu askıya aldıkları yönünde değişti.

EBRU GÜNDEŞ RIZA SARRAF BOŞANMA KARARINDN VAZGEÇTİ

Gündeş Sarraf çiftinin boşanma kararından vazgeçtiği söylemleri ortada dolaşırken, oturdukları yalıdan taşınacakları söylenmekteydi. Ebru Gündeş, 5 yaşındaki kızıyla birlikte oturduğu Reza Zarrab'a ait, İstanbul Kanlıca'da bulunan yalıdan taşınmaktan vazgeçtiği haberi sonrasında boşanmaktan da vazgeçtiği söyleniyor. Yalının mobilyaları geçtiğimiz günlerde yenilendi.

SARRAF BU KARARI ALMIŞTI

Rıza Sarraf avukatı aracıığı ile iddiaya göre açıklama yapmıştı. bu durum da kısa sürede dikkat çeken bir gelişme olmuştu. Fakat o süreçten bu yana ne bir boşanma davası girişimi ne de avukat gönderme gibi bir girişim yaşanmadı.

YALI TADİLATA ALINDI

İstanbul Kanlıca'da bir süredir çok gündemde olan yalı da oturan Ebru Gündeş, kısa bir süre önce buradan ayrılacağı iddiaları ile dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak kızı ile birlikte herhangi bir ayrılma durumunun söz konusu gözlemlenmekte.. Rıza Sarraf'a ait olan yalıda kaan Ebru Gündeş, yalıda bulunan mobilyaları baştan aşağı yeniledi. Ebru Gündeş'in bu hamlesi ise ikilinin arasındaki soğuk rüzgarları yalanladı. Ebru Gündeş ile Rıza Sarraf'ın şuan için herhangi bir boşanma girişimi olmadığı ortaya çıktı.

İDDİALAR YALANLANDI

Ortalıkta dolaşan bir başka iddia da Gündeş Sarraf çifti hakkında çıkan boşanma iddialarının yalan olduğu yönündeydi ki aşikar Ebru Gündeş'in bu hamlesi de söylentileri doğruladı.

 DAVA REDDEDİLDİ

New York’ta tutuklu bulunan Rıza Sarraf’ın ‘davanın iptali’ talebi reddedildi. Hakim Richard Berman, Sarraf’ın ‘Delillerin geçersiz sayılması’ talebine ise henüz cevap vermedi. “İddianamenin, Sarraf, Cemşidi ve Necefzade’nin 2010-2015 arası bilerek ve isteyerek New York Güney Bölgesi, Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri ve herhangi başka yerde, İran’a karşı uluslararası yaptırımları deldiği iddiasının yeterli şekilde ortaya koyduğu” belirtilen kararda, bankalara karşı dolandırıcılık, ABD’ye karşı dolandırıcılık, kara para aklamak gibi suçlamaların da usule uygun yapıldığı ve düşürülmeyeceği belirtildi.

Yorumlar