Selin Toktay kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Bir zamanların ünlü ismi Selin Toktay kimdir sorusu birçok kişi tarafından merak ediliyor. Selin Toktay kaç yaşında ve nereli sorularının yanıtı Ajanshaber.com'da.

Bir zamanların ünlü ismi Selin Toktay Nişantaşı'nda çocukları için alışveriş yaparken görüntülendi. Önceki yıllarda podyumlarda fırtına gibi esen isimlerden Selin Toktay uzun zaman sonra ilk kez kameraların karşısına çıktı. Nişantaşı'ndaki alışverişi esnasında konuşan Selin Toktay "Eski günleri özlemiyorum" şeklinde açıklama yaptı. Toktay'ın açıklamalarının ardından Selin Toktay kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Bizlerde bu haberimizde Selin Toktay ile ilgili detayları derledik. Selin Toktay kaç yaşında ve Selin Toktay nereli sorusunun yanıtı haberimizde bulabilirsiniz.

SELİN TOKTAY KİMDİR?

Ali Rıza Özderici ile evlendikten sonra mesleğini bırakan Selin Toktay, önceki gün Nişantaşı’nda çocukları için alışveriş yaptı. Bir dönem podyumlarda fırtına gibi esen Selin Toktay gazetecilere "Eski günleri özlemiyorum" şeklinde açıklama yaptı.



Selin Toktay 1979 İzmir doğumludur. Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuarı’nda Bale eğitimi aldı. Akademi İstanbul’da Gösteri Sanatları bölümünde okudu. On dört yaşından itibaren Gaye Sökmen Ajans’a bağlı çalıştı. 1996 yılında Elit Model Look Yarışması’nda ikinci oldu. Modellik yaptığı dönemde "lolita" lakabıyla anılan Özderici, evlendikten sonra podyum kariyerine son verdi.

"ARTIK BENDEN ÇOK UZAK"

Ali Rıza Özderici ile evlendikten sonra mesleğini bırakan Selin Toktay, önceki gün Nişantaşı’nda çocukları için alışveriş yaptı. Toktay, “Eski günleri çok umursamıyorum, özlemiyorum da. Artık benden çok uzak” dedi.

Yorumlar