İşadamı Ali Rıza Gültekin kimdir? Kaç yaşında, neden öldü?

Uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybettiği öğrenilen işadamı Ali Rıza Gültekin kimdir sorusu sorusunu sizin için hazırladık. Kaç yaşında olduğu merak edilen işadamı hakkında merak edilen bir diğer konu ise neden öldüğü.

İşadamı Ali Rıza Gültekin 22.30 sularında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Crispinogiyim mağazalarının sahibi olduğu öğrenilen Ali Rıza Gültekin hakkında merak ettikleriniz haberimizde.

İŞADAMI ALİ RIZA GÜLTEKİN KİMDİR?

Crispino, 1999 senesinde kurulduktan sonra yenilikçi, kaliteli koleksiyonları ve şık tasarımları ile kısa sürede erkek hazır giyim sektörünün önde gelen isimlerinden biri olmayı başarmıştır.
 
2012 senesinde Gültekin Grup bünyesine katılan ve markalaşma yolunda yine atağa kalkan Crispino, yapılan yatırımlarla birlikte mağaza sayısını arttırdı.

KAÇ YAŞINDA?

22.30 sularında Beşiktaş'ta uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden ünlü işadamı Ali Rıza Gültekin'in 57 yaşında olduğunu biliniyor.

NEDEN ÖLDÜ?

Yapılan bir açıklama olmadığı için İşadamı Ali Rıza Gültekin'in neden ve kimler tarafından öldürüldüğü hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır.Fakat işadamı Gültekin, 2015 yılında Beykoz’da uğradığı silahlı saldırıdan yara almadan kurtulmuştu.

 

Yorumlar