Erkan Yolaç öldü mü? Kimdir ve neden yoğun bakımda?

Yoğun bakıma kaldırılan sunucuyla ilgili Erkan Yolaç kimdir sorusu sıkça soruluyor. Erkan Yolaç öldü mü ve neden yoğun bakımda sorularının cevabı Ajanshaber.com'da.

İnternette birçok kişi Erkan Yolaç kimdir sorusuna cevap arıyor. BBC'de yayınlanan 'Evet-Hayır'ın sunuculuğunu yapan sunucu ABD'de de zatürre teşhisi ile aniden yoğun bakıma alındı. Yolaç, Amerika Birleşik Devletleri'ne torununun doğumu için gitmişti. Yaşanan olayın ardından ünlü sunucunun sevenleri Erkan Yolaç neden yoğun bakımda sorusunu sormaya başladı. ABD'ye gittiğinde aniden ateşlenen ve bilincini kaybeden Yolaç, acil bir şekilde yoğun bakıma kaldırıldı. Peki Erkan Yolaç öldü mü? İşte merak edilen son gelişmeler...

ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ?

'Evet-Hayır'ın sunucusu olarak tanınan Erkan Yolaç, torununun doğumu için ABD'ye gitmişti. Yolaç burada ateşlenip bilinç kaybı yaşayarak hastaneye kaldırıldı. Erkan Yolaç zatürre teşhisiyle yoğun bakıma kaldırıldı. Zaatürre teşhisi konan 83 yaşındaki Yolaç'ın tedavisi yoğun bakımda devam ediyor.

ERKAN YOLAÇ KİMDİR?

Erkan Yolaç, 24 Şubat 1935 tarihinde Kırklareli ilinin Babaeski ilçesine bağlı bir kasaba olan Alpullu Şeker Fabrikası’nın revirinde doğmuştur. Annesi Hikmet Hanım, babası Mehmet Yolaç Edirne’lidir. Babası zamanında Bulgaristan Sofya’dan göç etmiştir. 6 yaşındayken istanbul’a taşınmışlar. Faik adında bir kardeşi vardır.

Bir sene Saint Joseph lisesinde okudu, sınıfta kalınca Fenerbahçe Stadı’nın yanındaki, sonradan Kenan Evren Lisesi olan okulda devam etti. Babasının işi nedeniyle 1951’de Karabük’e taşınınca Kastamonu Lisesi’nde yatılı olarak okudu. 1951 yılında babası öldü.

Babasının bir arkadaşı sayesinde Belediye Fen Dairesi’ne işe başladı. Belediye mikrofonundan bir gün ona duyuru okuttular. Belediye reisi, beğenince “Hep o okusun” demiş, böylece ilk sunuculuğu başladı. Bir yandan da tabelacılık yaptı. Zor da olsa liseyi bitirdi.

Üniversitede Güzel Sanatlar Akademisinden 1959 yılında iç mimar olarak mezun oldu. Yedek subay olarak askere gittiğinde de ordu evinde sunuculuk yaptı. Ankara Radyosu’na sınavsız girerek bayram özel eğlence programında görev yaptı.

Erkan Yolaç, eşi Asuman Tuğberk ile birlikte bir konfeksiyon atölyesi açıp işlettiler. “Yolaç Gömlekleri” adı ile gömlek üretip sattılar.

Erkan Yolaç, 21 Mart 1976 tarihinde Türkiye güzeli Asuman Tuğberk ile evlendi. Göksu adında kızı, Mehmet adında oğlu var. Kızı ve oğlu evlenip Amerika’ya yerleşmiştir.

Televizyon ve konfeksiyon işlerinin dışında kalan zamanlarını Tekirdağ'daki yazlık evlerinde geçiren Yolaç çifti, burada kendi dünyalarını kurmuştur.

Filmleri
 
1973 - Sevda Yolu
1964 - Can Düşmanı
1964 - Yılların ardından
1964 - Muhtesem serseri
1962 - Lekeli Kadın

Yorumlar