Ece Doğulu kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Ozan Doğulu'nun eski eşiyle ilgili Ece Doğulu kimdir sorusu sıkça soruldu. Ece Doğulu kaç yaşında ve nereli sorularının cevabı Ajanshaber.com'da.

2007 yılında dünya evine giren Ozan Doğulu ve Ece Doğulu çifti sürpriz bir karar alarak boşandı. Ece Doğulu, müzisyen Ozan Doğulu aldıkları kararla bugün tek celsede boşandı. Ozan Doğulu ve Ece Doğulu çiftinin üç çocuğu vardı. İnsanlar şimdi Ece Doğulu kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. Mahkeme çocukların velayetini anneye verdi. Ayrıca mahkeme aldığı kararla Ece Doğulu'nun eski kocası Ozan Doğulu'nun soy ismini kullanmasına da izin verdi. Peki Ece Doğulu kaç yaşında ve nereli? İşte merak ettiğiniz tüm detaylar...

ECE DOĞULU KİMDİR?

Ozan-Ece Doğulu çiftinden sürpriz karar alarak 2007 yılında başlayan evliliklerine son verdi. İnsanlar bu olayın ardından Ece Doğulu kimdir sorusunu internette araştırmaya başladı.

Ece Doğulu, 1998 yılında doğdu. Koç Üniversitesi’nin uluslararası ilişkiler bölümüne devam ederken İngiliz dili ve karşılaştırmalı edebiyat derslerini de alarak iki bölümden birden mezun oldu. 2003 yılında Bursa’da Sezen Aksu konserinde tanıştığı Ozan Doğulu ile 18 Aralık 2007 tarihinde Maslak Refresh The Venue’de evlendi. Ozan Doğulu ile olan 11 yıllık evliliğini 6 Haziran 2018’de sonlandırdı. Tasarım ve moda ile ilgilenen Ece Doğulu’nun Arya, Lila ve Elya adından 3 kızı var. 

Ozan Doğulu ile Lise döneminde tanışmış uzun ardından evlenmişlerdir. Ece Doğulu’nun babası 25 yıl Koç Holding bünyesinde çalışmıştır. Ayrıca siyaset ile ilgilenmiştir.

ECE DOĞULU NERELİ?

Evlenmeden ve çocuk sahibi olmadan önce Dışişleri Bakanlığı’na girip ataşe olabileceğini aktaran Ece Doğulu aslen Bursa’lıdır.

ECE DOĞULU KAÇ YAŞINDA?

1988 yılında doğan Ece Doğulu 30 yaşındadır.

MAHKEME ÇOCUKLARIN VELAYETİNİ ANNESİNE VERDİ

Müzisyen Ozan Doğulu üç çocuğunun annesi Ece Doğulu ile bugün tek celsede boşandı. Çocukların velayetini anneye veren mahkeme ayrıca Ece Doğulu'nun 'Doğulu' soyadını kullanmaya devam etmesine de izin verdi.

İLK AÇIKLAMA GELDİ

Ozan Doğulu ve Ece Doğulu ayrılığı şu sözlerle duyurdu: Bugün itibari ile evliliğimizi sevgi ve saygı çerçevesinde sonlandırmış bulunuyoruz. Bundan sonra yolumuza; Alya, Lila ve Elya’nın anne ve babası olarak yine sevgi ve saygı ile devam edeceğiz. Bu süreçte bize ve ailemize saygı göstereceğinizi biliyor, hassasiyetiniz için teşekkür ediyoruz.

Yorumlar