Yeni bölümleri merakla beklenen Diriliş Ertuğrul'un yeni sezon başlangıcı belli oldu

Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonunun ne zaman başlayacağı merak ediliyordu. Bu sorunun yanıtı belli oldu. TRT'nin fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'un yeni sezon tarihi açıklandı. TRT 1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un yayın tarihi ‘Ertuğrul ve Kayılar'ın cihangir bir devletin tohumlarını atacağı kutlu cenk başlıyor!’ sözleriyle duyuruldu.

Diriliş Ertuğrul ne zaman başlıyor? sorusunun yanıtı belli oldu. Kanal tarafından Diriliş Ertuğrul yeni sezon tarihi açıklandı. TRT 1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un yayın tarihi ‘Ertuğrul ve Kayılar'ın cihangir bir devletin tohumlarını atacağı kutlu cenk başlıyor!’ sözleriyle duyuruldu. 

YENİ SEZONUN BAŞLAMA TARİHİ UZADI

Diriliş Ertuğrul Haziran ayında yaptığı sezon finalinden sonra merakla bekleniyordu. Kanal ve yapımcı firma yeni bir fragman daha yayınlandı. Yeni sezonda ertuğrul Bey yeniden evlenecek. Ertuğrul, annesine obasını ayakta tutmaya çalışırken esas meselenin babalık olduğunu annesine söyler. Halime Sultan'ın ölümü ile yıllarca çocuklarına hem babalık hem analık eden Ertuğrul için evlenme vakti gelmiştir. Annesi de Ertuğrul'a bu yönde öğüt verir. Ertuğrul Bey'e annesi artık evlen oğul demiştir.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZONA 7 KASIM'DA BAŞLIYOR

7 Kasım çarşamba Diriliş Ertuğrul yeni sezon başlıyor.Yayın gününde değişikliğe gidemeyen dizi yeni sezondan ilk bölümü ile önümüzdeki hafta çarşamba akşamı ekrana gelecek. Diriliş Ertuğrul yapımcıları Twitter'dan ‘Ertuğrul ve Kayılar'ın cihangir bir devletin tohumlarını atacağı kutlu cenk başlıyor!’ sözleri ile duyuruldu.

Yorumlar