Cansu Dere 'Anne' Dizisi ile ekranlara dönüyor!

Başarılı oyuncu Cansu Dere uzunca bir aradan sonra baş rolünü oynadığı Anne dizisi ile ekranlara dönüyor. Star TV'de ekim ayında yayınlanacak olan dizinin çekimleri başladı.

Cansu Dere, MEDYapım-MF Yapım ortak yapımı bir proje ile ekranlara dönüyor. Japon yapımı “Mother” filminden uyarlanan dizide Dere, uzun yıllar annesinden ayrı kalan bir kızı canlandıracak. Yönetmenliğini Merve Girgin Aytekin'in üstlendiği dizinin senaryosunu Berfu Ergenekon yazıyor. Yeni sezonda Star TV'de ekranlara gelecek olan “Anne” dizisinin diğer oyuncu kadrosunda Cansu Dere'nin ayrı kaldığı annesini usta oyuncu Vahide Gördüm canandırırken, Dere’nin evlat edinmek istediği küçük Tuğçe’yi Fox TV'de geçen sezon yayınlanan Kocamın Ailesi diziside dikkat çeken çocuk oyuncu Beren Gökyıldız canlandıracak.

ÇEKİMLERİ BAŞLADI !

Yeni sezonda Star TV'nin iddiali dizileri arasında yer alan Anne dizisinin çekimlerine başlandı. Japon yapımı Mother isimli yapımından uyarlama olan dizinin oyuncularında geçtiğimiz günlerde belli olmaya başlamıştı. Başrollerinde Cansu Dere, Vahide Perçin ve Beren Gökyıldız'ın yer aldığı, dizinin yapımcılığını MF Yapım üstleniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Doktorlar, Adını Feriha Koydum, Umutsuz Ev Kadınları, Lale Devri, Fatih ve O Hayat Benim dizilerinin başarılı yönetmeni Merve Girgin'in yapıyor. Senaryo uyarlamasını Berfu Ergenekon'un yazdığı dizinin çekimleri 8 Ağustos'ta başladı. Vahide Perçin ve Cansu Dere'nin anne kızı rolünü oynadığı Anne dizisi Ekim ayında Star TV ekranlarında olacak.

DİZİYE YENİ OYUNCULAR DAHİL OLDU

Star Tv'nin yeni yayın dönemin televizyon ekranlarında olacak olan “Anne” dizisinin oyuncu kadrosunda netleşmeye başladı. Başrollerinde Cansu Dere ve Vahide Gördüm'ün yer aldığı dizinin diğer oyuncu kadrosunda, Dere’nin evlat edinmek istediği küçük Tuğçe’yi canlandıracak olan çocuk oyuncu Beren Gökyıldız olurken, oyuncu kadrosuna son olarak 'Tatlı İntikam' dizisinin Tolga'sı Can Nergis'te katıldı. Yalan Dünya dizisinde başarılı performansı ile adından söz edilen Gonca Vuslateri ile geçtiğimiz sezonun top 10 dizilerinden Güllerin Savaş'ında Gülru karakterini canlandıran Damla Sönmez ve Beray Ateş dizinin kadrosuna dahil oldular.

"ANNE" DİZİSİNİN HİKAYESİ

Yeni sezonda Ekim ayında Star TV'de olacacak olan Anne dizisinin konusu ise şöyle; Uzun yıllar annesinden uzak kalan bir kız kendisi gibi annesinden ayrı olan Tuğçe'yi evlat edinmek ister. Anne dizisi Üçkuşağı bir araya getirirken, aynı zamanda da onların hayat hikayesini ekrana taşıyacak.

Dizinin oyuncu kadrosu şöyle: Cansu Dere, Vahide Perçin, Beren Gökyıldız, Damla Sönmez, Can Nergis, Gonca Vuslateri ve Berkay Ateş.

Yorumlar