Barış Akarsu'nun ölüm nedeniyle ilgili itiraf geldi...

Kanal D'nin popüler Müge ve Gülşen'le 2. sayfa programına bugün Barış Akarsu'nun Akademi Türkiye'den bir arkadaşı katıldı...

2. Sayfa programına konuk olan ünlü şarkıcı Deha, 2007'de elim bir kaza sonucu hayatını kaybedip yürekleri dağlayan Barış Akarsu'nun ölüm nedeniyle ilgili itiraflarda bulundu.

Akarsu'nun ölüm nedeninin kız arkadaşıyla ettiği kavga sonucu olduğunu belirten Deha, Barış Akarsu'yla ilgili başka açıklamalarada yer verdi:

"Barış ve ben çok yakın arkadaştık. Yarışmaya katılım gösterdik orada tanıştık fakat başvuru aşamasında arkadaş olduk ve seçilince de çok ciddi derecede yakınlaştık.
Fulya'da yer alan evlerimiz karşı karşıyaydı. Fazlasıyla samimiydik. Tam da güzel bir parlama yapmışken kaybettik Barış’ı çok üzücü oldu bizim için.
Barış inanılmaz bir insandı. Daha yeni yeni meşhur olmasına rağmen herkese yardım ederdi. Otizmli çocukları ziyaret ederdi, yardımda bulunurdu, çok vicdanlı bir çocuktu. Biz hep beraberdik.

Kaza gerçekleştiğinde ben Bodrum’da idim. Bir teknede buluşacaktık, yemek yiyecektik. O da otelden çıkıp bizim yanıma yanımıza geliyordu. Biz Bodrum’da beraberdik. Kız arkadaşıyla tartışırken kaza oluyor maalesef…

Ben kaza yaptığını duydum ilk başta büyük olduğunu düşünmedim, hastaneye gittik önümüzden geçirdiler çok kötüydü.
İki gün hastanede kaldık. Sonunda kötü haberi aldık. Ben çok ümitliydim düzeleceğine. 2007 senesi daha çok genciz kimse hayal edemezdi vefat edeceğini. Haberi alınca inanamadık. Haberi aldığımızda anne–babası vardı, onları öyle görünce ben bir şey yapmadım. Çok ama çok üzüldüler.
Biz yarışmadan ünlü olduk ama ben daha öncesinde de sahne alıyordum. Çok güzel bir yarışmaydı bizim katıldığımız zaman.
Bizim zamanımızda yarışmacılar ünlü oluyordu. Barış, Özgür ve başka isimler… Şimdi bakıyoruz jüri daha ön planda."

 

Yorumlar