'Asla Vazgeçmem' büyük sürprizlerle başlıyor!

Show TV'nin sevilen dizisi Asla Vazgeçmem'in 3. Sezonun tanıtım fragmanı geçtiğimiz gün yayınlandı. Heyecanla beklenen tanıtımda Nur hapishane bıçaklanırken tüm olanların sebebi olarak Yiğit gösteriliyor.

İki sezondur büyük bir ilgi ile izlenen Show TV'nin sevilen dizisi Asla Vazgeçmen 3. Sezonda da izleyici ile buluşacak. Süpriz gelişmeler ile yeni sezonda izleyici karşısına çıkacak olan dizide Nur tarafından araba ile çarpılan Mert'in durumu ile ilgili bilnmezlik devam ederken, Nur hapisanede bıçaklanıyor. Başrolünde Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşen'in yer aldığı dizinin yeni sezon tanıtım fragmanı kısa bir süre önce yayınlandı. Yapımcılığını Gold filmin üstlendiği dizinin yeni sezonda da Yiğit ve Nur'u ayırmak için kurulan tuzaklar devam ediyor. Sezon Finalinde Fikret'in verdiği ilaçlar sonrasında Mert'e çarpan Nur yeni sezonda hapse giriyor. Mert'in yaşadığı bu durumdan dolayı İclal yine Yiğit'i suçlu tutuyor. Bu sezonda Nur'un hapishanedeki mücadelesi başlarken, Yiğit ise, yeni bir çıkmazın içerisine giriyor. 22 Eylül perşembe günü ekranlara gelecek dizi kaldığı yerden devam ediyor. 

NUR HAPİSANE DE BIÇAKLANIYOR

Yayınlandığı ilk günden bu yana entrikalar ile dolu hikayesi ile izlenme rekorları kıran Asla Vazgeçmem yeni sezona hızlı başlıyor. Geçtiğimiz sezon finalinde Nur'a kurulan tuzak sonrasında Nur hapisaneye girmiştir. Kendisine kurulan tuzağa hala anlam veremeyen Nur yaşadığı olaydan dolayı büyük vicdan azanı çekmektedir. Uğradığı iftiradan kurutulamayacağına emin olan Nur kaderine razı gelmektedir. Fatih, bu konuda aynı fikirde değildir. Nur'a kurulan bu tuzağı ispatlayıp onu aklayacaktır. Elmas hastaneden çocuğunu kaçırırken, Nur'da hapisanede bıçaklı saldırıya uğrar. 

ASLA VAZGEÇMEN SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU

İki sezondur heyecanı doruğa çıktığı dizinin sezon finalide bomba etkisi yaratmıştı. Fatih’in Nur’a olan ilgisini fark eden Fikret, bu durumu kendi lehine kullanarak abisinin elinden kurtulmuştur. En iyi dostunu kaybeden Nur, bunun üzüntüsünü yaşamaktadır. Yiğit, İclal’in Fırat’la görüştüğünü Aytül’den öğrenmiştir. Hesaplaşmak için önce Fırat’a gider, ancak onu bulamayınca soluğu İclal’in yanında alır ve İclal ile büyük bir hesaplaşma yaşar. Fikret’in kötü niyetli davranışlarını sonunda fark eden Nur, herşeyi bitirmek için harekete geçsede artık bunun için çok geçtir. Yaren’in taktikleri sonunda işe yarar. Emin Yağmur’dan iyice uzaklaşır. Yağmur henüz bunun farkında değildir. Cahit’in tüm uyarılarına rağmen Nazan, Elmas’la uğraşmaktan vazgeçmez. Elmas’ı zor bir doğum beklemektedir. Fikret’in gizlice verdiği ilaçlar yüzünden dengesini yitiren Nur ise tüm hayatını değiştirecek büyük bir hata yapar. Yeni sezonuyla 22 Eylül Perşembe başlayacak olan dizinin 3. sezon 1. tanıtım fragmanını Show TV'nin internet sitesinden izleyebilirsiniz. 

Yorumlar