Advocaat 3 ismi sildi! ‘Teklif gelirse satın!’

Spor Toto Süper Lig’e çok kötü başlayan Fenerbahçe’de Dick Advocaat’ın kadrodaki 3 ismi sildiğini belirtildi.

Spor Toto Süper Lig’e çok kötü başlayan Fenerbahçe’de Dick Advocaat’ın kadrodaki 3 ismi sildiğini belirtildi.

Spor Toto Süper Lig’e çok kötü başlayan Fenerbahçe’de teknik direktör Dick Advocaat, Kasımpaşa galibiyetinin ardından sarı lacivertli yönetimle bir araya geldi. Hollandalı tecrübeli çalıştırıcı Advocaat, takım hakkında yönetime kapsamlı bir rapor sundu.  Oyuncular hakkındaki düşüncelerini yönetimle tek tek paylaşan deneyimli hoca, Salih Uçan, Aatıf ve Van Persie için ‘olumsuz rapor' verdi ve ‘İstediğim vasıfta isimler değiller. Bu takımda oynamaları çok zor’ dedi.

SALİH, VAN PERSIE VE AATIF’I SİLDİ

Hollandalı teknik direktör Dick Advocaat, ‘Salih Uçan’ı bana ‘Fenerbahçe’nin geleceği’ olarak tanıttınız ama hiç de beklediğim gibi çıkmadı. Ona gereken şansı da verdim ama iyi kullanamadı. Robin van Persie, çok sık sakatlanıyor. Yükleme yapamıyoruz. Yaparsak sıkıntılar büyüyor. Böyle oynaması zor. Aatif tipinde takımda çok futbolcu var. Topla çok oynuyor ve kaptırma olasılığı fazla. Üçünü de 11'de oynatmayı düşünmüyorum’ dedi.

YÖNETİM ADVOCAAT’A TAM DESTEK VERİYOR

Fenerbahçe yönetimin, Teknik Direktör Dick Advocaat ile yardımcılarına olan güveni tam. Sarı lacivertliler, Hollandalı ile yaptıkları görüşme sonrasında ‘Tam yetkili olarak takımın sorumlusu sensin. Biz de yönetim olarak, senin aldığın tüm kararların arkasındayız. Takımı başarıya ulaştıracağına da inanıyoruz’ diye konuştular.

Dick Advocaat'ın artık 11'de düşünmediği ve sadece kupa maçlarında sahaya sürmeyi planladığı Salih Uçan, kariyerini yurtdışında sürdürmek istiyor.

Yorumlar