Siirt Eruh'tan acı haber: 1 korucu şehit!

Siirt Eruh'ta bölücü terör örgütü ile yaşanan çatışmada bir korucu şehit oldu.

Bölücü terör örgütü PKK'nın hain saldırıları devam ediyor. Siirt'in Eruh ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik yapılan opearasyonda bir korucu şehit oldu. Eruh'un Akmeşe kırsalında bir gurup PKK'lı ile girilen çatışmadan acı haber geldi. Çatışmada bir korucu hayatını kaybett. PKK'lı teröristlerin yakalanması için hava destekli operasyon başlatıldı.

ERUH'TA ÇATIŞMA: 1 KORUCU ŞEHİT

Eruh ilçesine bağlı Akmeşe kırsalında bir grup PKK’lı teröristin bulunduğu ihbarını alan güvenlik güçleri, geçici köy korucularının desteği ile bölgede operasyon başlattı.

HAVA DESTEKLİ OPERASYON DEVAM EDİYOR

Atak helikopterinin de havadan destek verdiği operasyonda çıkan çatışmada, 1 korucu şehit oldu. Operasyonun devam ettiği belirtildi.

PKK ÇUKURCA'DA DA 4 KİŞİYİ KAÇIRMIŞTI

Hakkari-Çukurca karayolu üzerinde yol kesen PKK’lı teröristler 2’si uzman çavuş 4 kişiyi kaçırdı.

Hakkari-Çukurca karayolu üzerindeki Doğanlı köyü yakınlarında bölücü terör örgütü PKK mensupları yol kesti. PKK’lı teröristler yoldan geçen sivil bir aracı durdurdu. PKK’lı teröristler, araçta bulunan 2 uzman çavuş, şoför ve bir sivil vatandaşı indirerek kaçırdı.

TERÖRİSTLERİN YAKALANMASI İÇİN OPERASYON BAŞLATILDI

2’si uzman çavuş 4 kişiyi kaçıran PKK’lı teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı. Olayı gören diğer araç sürücülerinin haber vermesi üzerine uzman çavuşlar ile sivil vatandaşların kurtarılması için bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.

HAKKARİ VALİSİ CÜNEYİT ORHAN TOPRAK DA OLAYI DOĞRULADI

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak da olayı doğruladı. Vali Valisi Cüneyit Orhan Toprak, ‘Hakkari-Çukurca karayolu Doğanlı köyü yakınlarında yol kesen bölücü terör örgütü mensupları, araçtaki 2 uzman çavuş, şoför ve 1 sivil şahsı kaçırdı. Bölgedeki operasyonlar devam ediyor’ dedi.

Yorumlar