Sneijder Galatasaray'daki hayal kırıklığını açıkladı

Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, sarı-kırmızılı takımdaki anılarından bahsetti.

Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, sarı-kırmızılı takımdaki anılarından bahsetti. Yıldız futbolcu Galatasaray'daki hayal kırıklığını da röportajda dile getirmiş oldu. Fatih Terim'le tekrar çalışmak istediğini dile getiren Sneijder, Galatasaray'dan ayrılık sürecini de anlattı.

"KORKUDAN TİTREDİĞİNİ BİLİYORUM"

BeIN Sports'a özel röportaj veren Hollandalı futbolcunun ifadelerinden öne çıkanlar şu şekilde:

Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid’i 3-2 yendiğimiz maçta Jose Mourinho'nun son 20-25 dakika boyunca korkudan titrediğini biliyorum.

"EN HARARETLİ DERBİ GALATASARAY FENERBAHÇE DERBİSİYDİ"

Bence en hararetli derbi Galatasaray-Fenerbahçe derbisiydi ama maçlarda sadece bir takımın taraftarı oluyordu, İtalya'da bir kale arkası tribünü deplasman taraftarına ayrılırdı. Bu özel derbilerde forma giydiğim için şanslıyım.

"ANTRENÖR ÇOK ÖNEMLİ"

Antrenör çok önemlidir. Sadece taktiksel ve teknik açıdan değil insani açıdan da.. Bence Zidane inanılmaz bir iş başardı ama aynı zamanda kulüpten ayrılmak için daha iyi bir zamanlama olamazdı. Tam anlamıyla zirvede bıraktı.

"EN BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞIM..."

Fatih Terim beni Galatasaray'a getirdi ve ilk günümden itibaren orada özel bir yerim olduğunu hissettirdi. En büyük hayal kırıklığım kulüpten ayrılmak zorunda kaldığım andı; çünkü ayrılığa hazır değildim. orada harika zamanlar geçirdim ayrıca bu karar bana ait değildi. Bir karar verildi, formamı aldılar ve 10 numarayı başkasına verdiler.

Tatilden dönene karar bundan haberim yoktu. Tatilden döndüö ve kulüpten ayrıldığım güne kadarki süreç hayal kırıklığı ile doluydu.

Çünkü takımda hala pek çok şeyler yapabilirdim ve yapmak da istiyordum; ama bazen birileri karar alır ve siz de bunu kabul etmek durumunda kalırsınız.

Yorumlar