Sıfır Bir 4. Sezon 4. bölüm yayınlandı

Blu TV ekranlarının çok izlenen dizisi Sıfır Bir 4. Sezon 4. bölüm ile yine heyecan doruktaydı. Aslan Baba'ya yapılanların hesabı soruldu. Sıfır Bir 4. Sezon 4. bölüm izle ile ilgili detaylar Ajanshaber.com'da.

Her hafta Blu TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Sıfır Bir dizisinin bu hafta yayınlanan bölümünde ortalık iyice karıştı. Sıfır Bir ekibi Aslan Baba'ya yapılanların hesabını sormak için harekete geçti. Ardı ardına yaşanan olayların ardından büyük hesaplaşmalar yapıldı. Aslan Baba'ya yapılan planların hesabının nasıl sorulacağı merak konusu oldu. İzleyiciler yeni bölümün yayınlanmasının ardından Sıfır Bir 4. sezon 4. bölüm izle aratmasını internette yapmaya başladı. Sıfır Bir 4 sezon 4 bölüm ile 28 Haziran saat 19.01'de izleyici karşısına çıktı. Sıfır Bir dizisiyle merak ettiğiniz tüm detaylar Ajanshaber.com'da bulabilirsiniz.

SIFIR BİR 4. SEZON 4. BÖLÜM İZLE

Sıfır Bir bu hafta yayınlanan bölümüyle dikkatleri üzerine çekti. Aslan Baba'ya yapılanların hesabı sorulmaya başlandı. Fenomen dizinin takipçileri yayınlanan yeni bölümün ardından internette Sıfır Bir 4. sezon 4. bölüm izle aratmasını yapmaya başladı. 

Savaş ve arkadaşlarının mücadelesi olay yaratmaya devam etti. Sıfır Bir izleyicileri şimdi Sıfır Bir'in yeni bölüm fragmanında neler olacağını merak etmeye başladı. Dizinin yayınlanan her bölümünde heyecan giderek artmaya devam ediyor. 

SIFIR BİR KONUSU

Yeni düzende Hürriyet Mahallesi’nde resim değil, grafiti yapılıyor. Hürriyet Mahallesi’nde arabesk müziğe rap ezgileri karışıyor. Hürriyet Mahallesi’nde fuhuş, uyuşturucu satışı yapanlara karşı mücadele yine aynı mahallenin gençleri tarafından sonuna kadar veriliyor. Zaman kavramının kaybolduğu bu hikâyede mahallenin kendi kuralları vardır ve bu kurallar, cezaların yetersiz kaldığı her an devreye girmeye mecburdur.Savaş ve ekibi, mecburdur. Başka çareleri yoktur. Onlara başka çare bırakılmamıştır…


Sıfır Bir sadece sıradan bir suç hikâyesini değil; ülkemizin, hatta dünyanın yoksul kesimlerinin gerçeğini anlatıyor. Evrenseli, yerel üzerinden yakalamayı başarıyor. Tıpkı dizinin yaratıcılarının Adanalı öncüleri Yaşar Kemal’in İnce Memed’le tüm dünyayı fethettiği ya da Yılmaz Güney’in, filmleriyle, bir kesime değil, tüm dünyaya seslendiği gibi. Adana’nın en yoksul mahallelerinden biri olan Hürriyet Mahallesi’ndeki her bir başkaldıran, maalesef bir o kadar suçlu ama iyi ki bir o kadar da insan.

SIFIR BİR 4. SEZON 4. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SIFIR BİR DİZİSİ OYUNCULARI

Oyuncular: Savaş Satış, Cihangir Ceyhan, Özgür Meriç, Onur Akbay, Burak Şahin
Yönetmen: Kadri Beran Taşkın

SIFIR BİR 4. SEZON 4. BÖLÜM FRAGMANI

Yorumlar