Serkan Reçber kimdir, kaç yaşında? Hangi takımda oynadı?

Serkan Reçber kimdir ve kaç yaşında sorusu bugün sıkça sorulmaya başlandı. Serkan Reçber hangi takımda oynadı sorusunun cevabı Ajanshaber.com'da.

Siyah beyazlılıarın altyapısında görev yapan Gökhan Keskin ile yollar ayrıldı. Beşiktaş yeni altyapı sorumlusu ile ilgili hızlı davrandı. Altyapısı sorumluluğuna Serkan Reçber'i getirdi. Siyah beyazlı taraftarlar Serkan Reçber kimdir sorusunu şimdiden merakla arıyor. TRT Spor gibi kanallarda spor yorumculuğu yapan Serkan Reçber siyah beyazlıların futbol planlama-geliştirme, altyapı ve scouting görevine getirildi. Serkan Reçber kaç yaşında ve hangi takımda oynadı sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

SERKAN REÇBER KİMDİR?

Beşiktaş'ta altyapı Gökhan Keskin ile yollar ayrıldı. Beşiktaş'ta altyapı ve scouting sorumlusu Gökhan Keskin'in görevine son verilmesinin ardından yerine kimin geçeceği merak ediliyordu. Siyah beyazlılarda yeni altyapı sorumlusu Serkan Reçber oldu. TRT Spor'da yorumculuk yapan Serkan Reçber, geçmişte uzun yıllar profesyonel olarak futbol oynadı. 

Serkan Reçber, 1975 doğumlu. Futbola Zeytinburnuspor'da başlayan Reçber, Zeytinburnuspor dışında Mersin İdmanyurdu, Göztepe, Bursaspor, Eskişehirspor, Antalyaspor ve Fenerbahçe gibi takımlarda forma giydi.

Önceleri forvet ve santrofor oynasa da orta saha ve önliberoda daha başarılı oldu. Fenerbahçe formasını 1995-1996 sezonunda giyen ve fazla şans bulamayan Serkan Reçber, o sezon sarı-lacivertli ekiple lig şampiyonluğu yaşadı. Serkan Reçber, halen TRT Spor'da yorumculuk yapıyor.

SERKAN REÇBER HANGİ TAKIMDA OYNADI?

Futbolculuk döneminde Fenerbahçe ve Bursaspor gibi takımların formasını giyen Reçber, TRT Spor'da yorumculuk yapıyordu.

1 AY ÖNCE GÖRÜŞÜLMÜŞTÜ

Yaklaşık 1 ay önce Beşiktaş Futbol Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak ile görüşen Serkan Reçber, yeni planlarından kardeş takım projesi hakkında görüş alışverişinde bulundu. Dün de Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Metin Albayrak ve Serkan Reçber Beşiktaş Kulüp binasında bir araya geldiler ve yaklaşık 30 dakikalık bir görüşme gerçekleştirdiler. Görüşmede Fikret Orman, planlarını Reçber'e anlattı. Reçber ise yapabilecekleri hakkında konuştu. Sohbet havasında geçen görüşmede Serkan Reçber'le anlaşılması durumunda Reçber'in Şenol Güneş'in yetki alanıyla bir bağlantısı olmayacağı tamamen Metin Albayrak'a bağlı olarak çalışacağı konuşuldu.

"SERKAN'LA ANLAŞIRSAK YENİ SEZON ÖNCESİ BAŞLARIZ"

Görüşme hakkında Albayrak, “Serkan Reçber ile görüştük. Gizlenecek bir durum yok. Yeni projelerden bahsettik. Geniş bir ekip kurmak istiyoruz. Avrupa'da çok sayıda kulüple irtibat halindeyiz, bunlardan biri de son rakibimiz Bayern Münih. Bu kulüplerde çalışan çok sayıda futbol insanı var. Kendi altyapımızdan bir çok isimle de görüşüyoruz. Kulüplerin alt yapıları için bunlar önemli. Futbol Akademisi’ni hayata geçirmeyi planlıyoruz. Akademinin çalışanlarında profesyoneller olacak. Serkan'la anlaşırsak yeni sezon öncesi çalışmaya başlayacağız." dedi.

Yorumlar