Oğuzhan Uğur kimdir? Kaç yaşında, babası kim ve nereli?

İlginç şarkıları ve klipleriyle yıllardır gündemde olan Oğuzhan Uğur şimdilerde Youtube kanalında çektiği videolar ile konuşuluyor. Peki Oğuzhan Uğur kimdir, videolarda bahsettiği babası kim ve kaç yaşında? Ayrıntılar Ajanshaber.com'da.

Aslında değişik ve eğlenceli şarkılarıyla tanıdığımız Oğuzhan Uğur şimdilerde Youtube hesabından çektiği videolarla dikkatleri çekiyor. Hemen hemen her çektiği video ile trende girmeyi başaran ve adından sıkça bahsettiren Oğuzhan Uğur kimdir? Aslında şarkıcı olan ve yıllardır eğlenceli şarkılarla karşımıza çıkan Oğuzhan Uğur bir süredir karşımıza Youtube'da çıkıyor. Videolarında bahsettiği babasıyla da Oğuzhan Uğur'un babası kim sorusu izleyenler tarafından merak ediliyor. Oğuzhan Uğur hakkında detaylı bilgi ve kaç yaşında ve nereli gibi soruların cevabını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

OĞUZHAN UĞUR KİMDİR?

Bir dönemin sevilen şarkıcısı şimdilerin popüler video üreticisi olan Oğuzhan Uğur kimdir sorusu izleyiciler tarafından merak ediliyor. şarkılarıyla yakaladığı popülariteyi çektiği videolar ile de devam ettiren Oğuzhan Uğuz neşeli halleriye dikkat çekiyor. Videolarında babasıyla ilgili anlattığı komik hikayeler insanların kafasında Oğuzhan Uğur'un babası kimdir sorusunu oluşturuyor ve merak ediliyor. Başka bir kanalda ise siyasiler ile yaptığı erken seçim öncesi video çekerek insanların dikkatini oldukça fazla çekti. Meral Akşener, Binali Yıldırım, Temel Karamollaoğlu, Doğu Perinçek ile videolar çekip seçim öncesi merak edilenleri sorması ve bir ilke imza atması da oldukça önemliydi. Peki Oğuzhan Uğur kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf bölümünü mezunudur. Okul eğitimi döneminde sergi, belgesel ve kısa film çalışmaları gerçekleştirmiş ardından Osman Sınav ile çalışmaya başlamıştır.

Oyuncu ve müzisyen Oğuzhan Uğur 1984 Ankara doğumludur. Hem müzik, hemde oyunculuk dünyasında yer alan Oğuzhan Uğur bir dönem Youtube üzerinden şeberme adını verdiği absurd skeçlerle hatırı sayılır bir kitleye ulaşmıştır.

2011 senesinde Ağır Abi isimli sinema filminin senaristlik ve yönetmenlik görevini üstlenmiştir. 2015 yılında Pişt, 2016 yılında ise Bizans Oyunları projelerinde rol almıştır.

Ayrıca 2012 yılında Çok Şükür isimli albüm ile müzik piyasasına giriş yapmıştır. Albüm dışında tekli single çalışmaları ile müzik kariyerini sürdüren Oğuzhan Uğur’un single çalışmaları Terbiyesizim, Panpa, Birinci Vazife, İstemiyorum, Sağ Salim, Bal Prensesim, Dengi Dengine feat. Ege Çubukçu, Biyolojik Unsur, Mağlubiyet, Madım Mı? ve Kıskanç.

Pop sanatçısı Murat Dalkılıç’ın ise Leyla isimli şarkısının klip videosunun yönetmenlik görevini üstlenmiştir. Mağlubiyet isimli parçayı Murat Dalkılıç ile birlikte seslendirmiştir.

Bir dönem YouTube’da şeberme adını verdiği skeç videoları çeken Oğuzhan Uğur, şimdilerde ise Youtube kanalı BaBaLa TV ve Onedio üzerinden video programları sunmaktadır.

OĞUZHAN UĞUR SİNGLE ALBÜMLERİ;

SINGLE ALBÜMLERİ

Terbiyesizim (2012)

Panpa (2012)

Birinci Vazife (2013)

İstemiyorum (2013)

Sağ Salim (2014)

Bal Prensesi (2014)

Dengi Dengine feat. Ege Çubukçu (2014)

Biyolojik Unsur (2015)

Mağlubiyet (2016)

Madım Mı? (2016)

Kıskanç (2016)

OĞUZHAN UĞURUN BABASI KİMDİR?

Oğuzhan Uğur'un videolarında bahsettiği babası videolarını izleyen herkes tarafından oldukça fazla merak ediliyor. Peki Oğuzhan Uğur'un babası kim? İsmi Hasan Atilla olan Oğuzhan Uğur'un babası Emekli Albay'dır. Emekli Albay 1971 yılında girdiği Kuleli Askeri Lisesi'nden 1975 yılında mezun oldu. Aynı yıl Kara Harp Okulu'na girdi. 1979 yılında Jandarma Teğmen rütbesiyle mezun oldu. Piyade ve Jandarma okullarını bitirdikten sonra Foça'da komando eğitim aldı.

1981 yılından itibaren başta Doğu ve Güney Anadolu Bölgesi olmak üzere birçok bölgede Jandarma Birlik Komutanlığı görevinde bulundu. 1998 yılında Antalya'ya inen teröristlerin etkisiz hale getirilmesini sağlayan birliğin komutanıydı. 1999 yılında Kenya'da yakalanarak Türkiye'ye getirilen Abdullah Öcalan'ın İmralı Adası'nda sorgusunu yaptı.

2000-2001 yıllarında Hizbullah'a karşı yapılan operasyonlarda önemli görevler aldı. 2002-2004 yılları arası Jandarma Teknik İstihbarat Daire Başkanlığı görevinde bulundu. 2004-2005 yılları arası Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı görevinde bulundu. 2005-2007 yılları arası Çanakkale Eğitim Alay Komutanlığı görevinde bulundu. 2007 yılında bu görevde Albay rütbesindeyken kendi isteğiyle emekli oldu.

Yorumlar