Müslüm Gündüz kimdir? Nereli ve kaç yaşında?

Söylediği sözlerle gündeme oturan kişiyle ilgili Müslüm Gündüz kimdir sorusu sıkça sorulmaya başlandı. Müslüm Gündüz kaç yaşında ve nereli sorularının cevabını Ajanshaber.com'da bulabilirsiniz.

Akit TV'de bir programa katılan Müslüm Gündüz sözlediği sözlerle Türkiye'nin gündemine oturdu. CHP hakkında Cehennem Partisi diyen Gündüz, insanlar tarafından konuşulmaya başlandı. İnternette birçok kişi şimdi Müslüm Gündüz kimdir sorusuna yanıt arıyor. Müslüm Gündüz, Akit TV'de katıldığı canlı yayında "Kemalistler bizi iyi biz onları iyi tanırız. Ya biz gideceğiz bu memleketten ya da onlar gidecek" şeklinde konuştu. Programın ardından insanlar Müslüm Gündüz kaç yaşında sorusuna yanıt aramaya başladı. Müslüm Gündüz nereli sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Müslüm Gündüz ile ilgili bütün detayları sizler için derledik. 

MÜSLÜM GÜNDÜZ KİMDİR?

Akit TV'de yayınlanan programda, canlı yayın esnasında Müslüm Gündüz, CHP hakkında Cehennem Partisi ifadelerini kullandı. Programın hemen ardından Gündüz'ün konuşmaları internette olay yarattı. İnsanlar Müslüm Gündüz kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı.

Müslüm Gündüz, 12 Haziran 1996 akşamı HBB televizyonunda laik demokratik rejime karşıtlığını açıklamıştı. Gündüz bu programda, "Kemalizm bir dindir. Allah'ı Mustafa Kemal, peygamberi İsmet İnönü'dür. Demokrasi dinsizliktir. Laiklik de öyledir. Geleceğiz Türkiye'yi alacağız. Hiç Merak etmeyin. demiştir. Ekim 1996 tarihinde Milliyet'e verdiği mülakatta da Laik ve demokratik rejimin sonunda yıkılacağını ve şeriatın getirileceğini, ordunun günü geldiğinde bunu durdurmaya gücünün yetmeyeceğini, çok kan aksa da bir aşamadan sonra İran'da olduğu gibi istenilen sonucun elde edileceğini açıkladı.

MÜSLÜM GÜNDÜZ'ÜN AİHM BAŞVURUSU

Müslüm Gündüz, Türkiye aleyhinde haksız yargılandığına dair Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nde açtığı davayı kazandı. Mahkeme Devlet Güvenlik Mahkemesi'nin askeri üyeleri bulunması nedeniyle başvuruyu haklı buldu. Müslüm Gündüz, ayrıca daha önce ifade özgürlüğü ihlali ile açtığı davayı da kazanmıştı.

CANLI YAYINDA KONUŞTU

Akit TV’nin "Kara Kutu" isimli programından CHP hakkında da açıklamalarda bulunan ve CHP hakkında “İslam dinini ortadan kaldırmak için kurulmuş bir dini harekettir Halk Partisi” diyen Müslüm Gündüz, “Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy veren insanlara ne diyorsunuz?” sorusuna ise, “Eğer ahmak değilse, Anadolu’da güzel bir söz var beni mahzur görsünler, ahmak sınıfına bir şey demiyorum. O partiye kısaca cehennem partisi diyor Anadolu” ifadelerini kullandı. Gündüz'ün konuşmaları internette konuşulmaya başlandı.

Yorumlar