Kongrede onay, statta rekor

Sarı-Kırmızılılar, cumartesi gününe saat 10.00’da UNIQ Gösteri Merkezi’ndeki tarihi kongreyle başlayacak.

Riva ve Florya’nın satışı tek bir paket halinde üyelerin onayına sunulacak ve karara bağlanacak. 19.00’da ise Arena’da Trabzonspor maçı var. Hedef 50 bin kişiye ulaşıp sezon rekoru kırmak.

Tarihi kongre ve dev maç aynı güne denk gelince, Galatasaray camiasını büyük bir heyecan sardı... Sarı-Kırmızılılar 22 Ekim Cumartesi gününe, saat 10.00’da UNİQ İstanbul Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek kongreyle başlayacak.

Kulüp başkanı Dursun Özbek, Riva ve Florya’nın satış projesini tek paket halinde üyelerin onayına sunacak. Tarihi projenin hayata geçirilip geçirilmeyeceği bu kongrede kesin olarak karara bağlanacak. Şu ana kadar elde edilen olumlu izlenim oylamaya da yansırsa, Galatasaray 500 milyon Dolar’lık bir gelir elde etme potansiyeline kavuşarak tüm borçlarından ve faizlerinden kurtulacak. Hemen ardından yine Özbek’in talimatıyla Şampiyonlar Ligi’nde final oynayabilecek nitelikte bir futbol takımının kurulması için hazırlıklar başlayacak.

FİYATLAR MAKUL TUTULDU

Günün ikinci ve son perdesi ise saat 19.00’da TT Arena’da açılacak. Süper Lig’e son 7 sezonun en iyi başlangıcını yaparak Başakşehir ve Beşiktaş’la birlikte zirve yarışını sürdüren Galatasaray, evinde Trabzonspor’u ağırlayacak.

Antalyaspor maçında 40 bin kişiye oynayarak rekoru elinde bulunduran Sarı-Kırmızılılar’ın hedefi, cumartesi günü 50 bin kişiye ev sahipliği yaparak yine sezon rekoru kırmak. Yönetim bu hedef doğrultusunda taraftara da çağrıda bulunurken, biletler yine 50 TL gibi makul fiyatlarda tutularak ilginin artması için özel çaba sarf edildi.

Yorumlar