Fatih Karaman kimdir? Nereli ve kaç yaşında?

Bugün vurularak ağır yaralanan Bağdat Hurma Tatlıcısı ile ilgili Fatih Karaman kimdir sorusu sorulmaya başlandı. Fatih Karaman kaç yaşında ve nereli sorularının yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bulunan Bağdat Hurma Tatlısı'nın sahibi 38 yaşındaki Fatih Karaman'ın aracı trafik ışıklarında kurşunlandı. Kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından saldırıya uğrayan Fatih Karaman saldırı esnasında başından vurularak ağır yaralandı. Saldırıyı düzenleyen kişiler ise olay yerini otomobille kaçtı. Yaşanan bu üzücü olayın ardından insalnar internette Bağdat Hurma Tatlıcısı Fatih Karaman kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. Sağlık ekipleri Karaman'a ilk müdahaleyi yaparak ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi'ne götürdü.  Fatih Karaman kaç yaşında ve nereli sorularının yanıtı haberimizde bulabilirsiniz.

FATİH KARAMAN KİMDİR?

Bağdat Hurma Tatlıcısı'nın sahibi 38 yaşındaki Fatih Karaman silahlı saldırıya uğradı. Olay bugün Bursa'nın Nilüfer ilçesi Lefkoşe Caddesi Çamlıca Kavşağı'nda meydana geldi. Karaman otomobiliyle trafik ışıklarında beklerken silahlı saldırıya uğradı. Başından vurularak, ağır yaralanan Karaman hastaneye kaldırılırken, saldırganlar otomobille kaçtı. İnsanlar olayla ilgili araştırma yapıyor. Fatih Karaman kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor.


Fatih Karaman, 1980 yılında Bursa'da dünyaya geldi. 1997 yılından bu yana tatlıcılık sektöründe faaliyet gösterdi. Şu an 50. yılını yaşayan Bağdat Hurma Tatlıcısı'nın 3. Kuşak yöneticisi olarak biliniyordu. Fatih Karaman lise mezunudur. Evli ve iki çocuk babasıdır. 2017 yılının Ocak ayında Pastacılar Tatlıcılar Süt ve Süt Ürünleri Esnaf Odası seçiminde başkanlığa aday olmuştur.

SALDIRGANLAR OTOMOBİLLE KAÇTI

Olay, merkez Nilüfer ilçesi Lefkoşe Caddesi Çamlıca Kavşağı'nda bugün meydana geldi. Otomobili ile evinden iş yerine giden Bağdat Hurma Tatlısı firmasının sahibi Fatih Karaman, kırmızı yanınca trafik ışıklarında beklemeye başladı. Bu sırada yanaşan plakası henüz belirlenemeyen otomobildeki kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından Karaman'a ateş açıldı. Karaman başına isabet eden kurşunlarla ağır yaralanırken, sadırganlar otomobille kaçtı. Çevredekiler 112 Acil'i ve polisi aradı.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İhbarla gelen sağlık ekibi, Fatih Karaman'ı ilk müdahalenin ardından ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi'ne götürdü. Olayı duyunca büyük şok yaşayan Fatih Karaman'ın eşi Yadigar Karaman polise verdiği ifadesinde, "Eşimin dayıları arasında husumet vardı. Koruma kararı da vardı. Eşimi vuran kişilerin bulunup yakalanmasını istiyorum" dedi. Polis, saldırganları yakalamak için çalışmalarını sürdürürken, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı.

Yorumlar