Alper Atak kimdir? Game Of Thrones'ta mı oynayacak?

Alper Atak kimdir sorusu Diriliş Ertuğrul'un sevilen oyuncusuyla ilgili sorulan soruların başında yer aldı. Alper Atak Game Of Thrones'ta mı oynayacak? Detaylar Ajanshaber.com'da.

Diriliş Ertuğrul dizisinde Antheus hayat veren Alper Atak Game Of Thrones oyuncu seçimleri için için Amerika'ya çağırıldı. Fenomen dizisinin takipçileri Alper Atak kimdir sorusunu sıkça sormaya başladı. Alper Atak, Game Of Thrones'un (Taht Oyunları) 8. sezonu için Oyuncu seçmeleri daveti aldı. Alper Atak'ın aldığı bu davet sonrasında Alper Atak Game Of Thrones'ta mı oynayacak sorusunun yanıtı merak ediliyor. Dünyada milyonlarca izleyicisi olan Game of Thrones Diriliş Ertuğrul dizisinden Alper Atak'ı transfer etmek için ilk hamleyi yaptı. İşte merak edilen tüm detaylar...

ALPER ATAK GAME OF THRONES'TA MI OYNAYACAK?

Alper Atak, geçtiğimiz sezonlarda Diriliş Ertuğrul dizisinde Antheus karakterine hayat vermişti. Atak, Game Of Thrones'un 8. sezonu için oyuncu seçmelerine çağrıldı. Game of Thrones Diriliş Ertuğrul dizisinden transfere hazırlanıyor.

Diriliş Ertuğrul dizisinden hemen sonra Amerika'da San Francisco State Univercity'de Theatre Department Master acting eğitimini alan oyuncu Alper Atak, Game Of Thrones'un 8.sezonu ve serinin sinema filmi için audition daveti aldı.

ALPER ATAK'TAN İLK AÇIKLAMA: "HEYECANLIYIM"

Oyuncu, HBO yapım şirketinden gelen davetle Los Angeles'a gitti. Atak, "Heyecanlıyım. Ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim" dedi.

İngiliz medyası, yeni bölümleri 2019’da başlayacak “Taht Oyunları” dizisinin hayranlarına, internetten “Diriliş Ertuğrul”u izlemelerini tavsiye etmiş, haberde, Engin Altan Düzyatan için “Yeni Jon Snow” denilmişti.

ALPER ATAK KİMDİR?

1972 Adana doğumlu Alper Atak, Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. Daha önceden Kurtlar Vadisi, Filinta Bir Osmanlı Polisiyesi, Kod Adı Koz, Sungurlar, Yunus Emre Aşkın Yolculuğu gibi dizi projelerinde yer alan Alper Atak, İstanbul Şehir Tiyatroları'nda görev yapmaktadır.Diriliş Ertuğrul dizisinde 'Antheus' karakterini canlandıran Alper Atak, dünya çapında büyük ilgi gören ABD yapımı Game Of Thrones’un sinema filmi için davet aldı. Los Angeles'a giden Alper Atak’ın karakteriyle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Peki Alper Atak kimdir?
Alper Atak, 1972 yılında Adana’da dünyaya geldi. Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. Daha önceden Kurtlar Vadisi, Filinta Bir Osmanlı Polisiyesi, Kod Adı Koz, Sungurlar, Yunus Emre Aşkın Yolculuğu gibi dizi projelerinde yer alan Alper Atak, Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, Cengiz Coşkun’un başrollerini paylaştığı Diriliş Ertuğrul dizisinde 'Antheus' karakterini canlandırdı. İstanbul Şehir Tiyatroları bünyesinde çalışmalarını sürdüren başarılı oyuncu, ayrıca Tiyatro Öykü’nün kurucusu ve genel sanat yönetmenidir. San Francisco State University theatre Department Master Acting eğitimini kazanan ilk Türk oyuncu olan Alper Atak 8 aylık eğitimin ardından İleri Oyunculuk diploması almıştır.

Yorumlar