Zuhal Topal'la Sofrada Leman ve kaynanası Şaduman kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada yarışması her hafta birbirinden marifetli kadınları bir araya getiriyor. Bu haftanın yarışmacılarından Leman Kocadölllü ve Şaduman Er de iddialı isimler arasında. Peki Zuhal Topal'la Sofrada Leman Kocadöllü ve kaynanası Şaduman Hanım kimdir?

FOX TV'nin gündüz kuşağındaki fenomen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada yeni hafta heyecanıyla başladı. 3-7 Aralık arasında devam edecek olan yarışmada yer alan isimler de merak ediliyor ve haklarındaki bilgiler araştırılıyor. Leman Kocadöllü ve kaynanası hakkındaki detaylar için de büyük uğraş var. İşe gelin ve kaynana olarak büyük ödülü kazanmak için gelen yarışmacıları sizlere tanıtıyoru..

Zuhal Topalla Sofrada yarışmasında yer alan Leman Kocadöllü kimdir? Bugün diğer yarışmacıları ağırlayan Leman Kocadöllü 48 yaşında. Ev işleri ile arası çok iyi olan Kocadöllü liderlik için de iddialı. Zuhal Topalla Sofrada Leman'ın Kaynanası Şaduman Hanım ise Karadeniz fırtınası.

Zuhal Topal'la Sofrada Formatı: Dual Yapım tarafından hazırlanan program, hafta içi her gün ekranlara geliyor. Zuhal Topal yarışmacıların evlerine konuk oluyor ve gelinler kaynanalar takım halinde yarışıyor. Zuhal Topal'la Sofrada'ya Gelinim Mutfakta programının eve gidip gelmeli formatı diyebiliriz.

 

Yorumlar