Zuhal Topal'ın dava açtığı damat adayı isyan etti!

Yıllar önce Zuhal Topal'ın izdivaç programına katılıp açıklamalarını dile getirdikten sonra programı terk eden damat adayı Zekeriya Atak, isyan etti.

Olaylar üzerine Zuhal Topal'ın tazminat davasını kazandığı bildirildi. Dava sonucu mahkeme damat adayı Zekeriya Atak'ın 10 bin lira tazminat ödemesine karar verildi. Yaşananların ardından Atak isyanını dile getirdi.

Kahramanmaraş'ta yaşadığı bilinen Zekeriya Atak yıllar önce bir televizyon kanalının izdivaç programına katılıp, "Türkiye şehit verdi, siz burada oynadınız" dedikten sonra stüdyoyu terk etmişti. Olayın ardından programın sunucusu olan Zuhal Topal, damat adayına tazminat davası açtı. 10 bin lira tazminat ödemesi kesinleştirilen Atak, işsiz olduğunu söyleyerek, "Ben bu parayı nasıl ödeyeceğim, nasıl bulacağım?" dedi.

 

Stüdyoyu terk etme görüntüsü o dönem sosyal medyada hızla yayılmıştı. Dondurma ustası olan Zekeriya Atak, tazminata sebebiyet veren mevzunun 3 yıl evvel yaşandığını belirtti. O dönem Türkiye'nin terörle ciddi anlamda mücadele ettiğini ve fazlasıyla şehit verildiğini fakat Zuhal Topal'ın programında dans edilip oynandığını söyledi.

"YAŞANANLARI PROTESTO ETMEK İÇİN PROGRAMA KATILDIM"

Yaşanan çirkin görüntüleri protesto etmek için programa katılım gösterdiğini belirten Atak, "Orada Solmaz isimli gelin adayı haftalarca, aylarca sürekli oynuyor ve dans ediyordu. O sıralarda Türkiye'de de şehitlerimiz vardı. Oraya çıktığımda, 'Türkiye'de o kadar şehitlerimiz var siz burada göbek atıyorsunuz, göbek attırıyorsunuz' deyip yayını terk ettim. Ondan sonra davalar başladı" ifadelerini kullandı.

"ZUHAL TOPAL'I ALLAHA HAVALE EDİYORUM"

Ünlü sunucunun açtığı dava sonrasında mahkemenin verdiği 10 bin lira tazminatı ödemeyeceğini söyleyen Atak, Çağlayan Adliyesine giderek karara itiraz edeceğini ifade etti. Ayrıca Seda Sayan'ın kendisini desteklediği iddialarının da gerçekliğinin bulunmadığını söyledi.

 

 

 

Yorumlar