Survivor 2019 Gönüllüler kadrosunda kimler var? Belli oldu mu?

Survivor 2019 Gönüllüler kadrosunda kimler var? TV 8 ekranlarında yayınlanan sevilen yarışma Survivor 2019 gönüllüler kadrosu belli oldu mu merak ediliyor. Detaylar Ajanshaber.com'da...

Yıllardır devam eden ve her sezonda aynı heyecanla izlenen yarışma Surivor'da yeni sezon için geri sayım başladı. İzleyici Survivor 2019 Gönüllüler kadrosunda kimler var merak ediyor. Yarışmanın ilk yarışmacısı olarak yine TV 8 ekranlarından tanınan MasterChef yarışmacısı Murat Özdemir olduğu bildirilmişti. Peki Surivor 2019 Gönüllüler kadrosu belli oldu mu? Detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

SURVİVOR 2019 GÖNÜLLÜLER KADROSU

Yeni sezonu ile TV 8 ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Survivor için sayılı günler kaldı. Bu nedenle izleyici Survivor 2019 gönüllüler kadrosunu merak ediyor. Yalnız bu sene diğer yıllara nazaran bir konsept değişikliği olacak. Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamaya göre bu sene Survivor Türkiye-Yunanistan şeklinde karşımıza çıkacak. Yine yapılan açıklamaya göre yarışma iki ülkede aynı anda yayınlanacak.

Acun Ilıcalı, 'Survivor 2019' hakkında şu bilgileri verdi:

"Survivor'da konseptimiz bu sene Türkiye-Yunanistan olacak. Aynı anda iki ülkede yayın olacak ve aynı gece yayınlanacak, ortak yayın olmayacak. Programların montajları farklı olacak, onların programında hayatları daha çok ekrana gelecek. Ancak oyunlar aynı olacak. Bir adada Türkler, diğer adada Yunanlılar olacak ve kıyasıya bir mücadele yaşanacak.

Yepyeni yarışmacılarla başlayacağız. Yunan sunucuya takımı kurma görevini verdik. Bütün Yunanistan'ı tarıyor şu anda. Şubat 2019'da başlayacağız yayına.

Exathlon şu anda düşünmüyoruz. Survivor'ın şu anda Türkiye'de yeri ayrı. Yunanistan'da da Survivor çekiyoruz. Exathlon şu anda 6 ülkede çekiliyor. Survivor 8 ülkede, Exathlon 6 ülkede devam ediyor."

SURVİVOR İLK YARIŞMACISI MURAT ÖZDEMİR KİMDİR?

TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef isimli programda yarışan Murat Özdemir, 1973 tarihinde Bolu’da hayata gözlerini açmıştır. İlk kez TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz adlı programıyla tanınırlık kazanan ve Acun Ilıcalı tarafından Survivor yarışmacısı olarak katılacağı açıklanan Murat Özdemir, aşçı bir aileden gelmenin yanı sıra kendisi ise aşçılık ile uğraşmaktadır.

MASTERCHEF YARIŞMACISI

Masterchef yarışmasında kırmızı takımda yer alarak performansını sergileyen Murat Özdemir’in hobileri arasında gezmek ve fitness sporu yer almaktadır. İlk evliliğinden 16 yaşında bir kızı bulunan ve Ütopya yarışmasındaki Semih Öztürk’e benzetilen Murat Özdemir, gerek tutum ve davranışları gerekse açıklamalarıyla zaman zaman juri üyeleri ve takım arkadaşlarını kızdırarak gerginliğe sebebiyet vermektedir.

 

Yorumlar