Şenol Güneş'ten sıkı yönetim

Beşiktaş’ın şampiyon hocası, milli ara sonrasında çıkacakları 4 maçlık programla ilgili olarak oyuncularını uyardı.

 Başarılı teknik adam, “Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde önemli maçlarımız var. Sonrasında Türkiye Kupası gelecek. Bu süreçte hepinize iş düşecek. Herkes forma için kendisini hazır tutmak zorunda” diyerek oyuncularını uyardı.

eşiktaş’ın şampiyon hocası Şenol Güneş, Rizespor mücadelesinin ardından takıma verdiği 3 günlük iznin ardından oyuncularını günde çift idmanla yoğun Ekim ayı programına hazırlıyor...

Milli aranın sona ermesinin ardından hem Süper Lig’de hem de Şampiyonlar Ligi’nde önemli maçlara çıkacak olan Kara Kartal’ın, 4 karşılaşmalık süreci kayıpsız atlatmasını planlayan başarılı teknik adam, milli takım kamplarında bulunan oyuncular dışındaki isimlere bu konuda uyarılarda bulundu.

Dünkü idman öncesinde oyuncularını etrafına toplayan Güneş’in, “Lig ve Avrupa’da yerimizi belli oranda şekillendirecek çok zorlu bir dönemece giriyoruz. Arkasından yine lig, Avrupa ve Türkiye Kupası karşılaşmaları var. Artık bu süreçte herkes her an forma giyebilir. Bunun için sizlerden tek isteğim var, her maç banko ilk 11’de oynayacak gibi kendinizi hazır ve zinde tutmanız” dediği öğrenildi.

‘Ümraniye’deki herkes...’

64 yaşındaki çalıştırıcı, konuşmasının devamında yer aldıkları 3 kulvarda da başarı hedeflediklerini söyleyerek, “Bu zorlu süreci hep birlikte güç birliği yaparak kayıpsız veya en az kayıp ile geçmeliyiz. Karşımıza çıkacak her türlü engele rağmen bunu yapmaya mecburuz. Bu sezonki hedeflerimiz daha farklı. Yer aldığımız bütün kulvarlarda en üst düzeyde mücadele ederek bu hedeflere ulaşmak için Ümraniye’deki herkesin yeri geldiği zaman verilen görevi başarıyla yerine getirebilmesi için kendisini hazır tutması gerekiyor” ifadelerini kullandığı belirtildi.

BEŞİKTAŞ’IN EKİM AYI PROGRAMI

15.10.2016 - Kayserispor (d)

19.10.2016 - Napoli (d)

23.10.2016 - Antalyaspor

28.10.2016 - Gençlerbirliği (d)

Yorumlar