Kurtlar Vadisi Pusu ile darbe ve mezar taşı sahnelerinin perde arkası

Günlerdir Kurtlar Vadisi Pusu hakkında ortaya atılan 'darbe' ve 'Erdoğan' yazılı mezar taşının tartışması bugün 'Söylemezsem Olmaz' ın onusu oldu. İşte son dakika Pusu söylentileri ardında yatan sır perdesi

Kurtlar Vadisi Pusu'nun eski bölümlerinin Beyaz TV'den alınarak ES Medya'ta ait 360 kanalına transferi sonrasında televizyon dünyasından yepyeni bir iddia fitillendi. Beyaz TV'nin "Söylemezsem Olmaz" programında yıllara damgasını vuran dizi ile ilgili olarak FETO'cu açıklaması bile yapıldı. Dizinin eski bölümlerinde 'Erdoğan' mezar taşının bulunduğu sahne bu aralar devamlı olarak gündemde iken yeni bölümleri yayınlanmayacak mı? sorusu da merak edildi. Beyaz TV'nin o meşhur programında Nihat Doğan Necat şaşmaz'ın başrolünü oynadığı dizi ile ilgili çarpıcı açıklamarda bulundu. Sancak ailesine ait ES Medya'dan ise Beyaz TV'ye yanıt bugün geldi.

NİHAT DOĞAN LİNÇ EDİLMİŞTİ

Sosyal medyada üniversite öğrencisi Özgecan Arslan'n öldürülmesi ile ilgili olarak "Sizde mini eteği giyip laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca bas bas bağırmayacaksın" paylaşımı yapan Doğan, ssyal medya da yerden yere vurulmuştu. Sosyal medya dahil tüm toplum tarafından rezalet olarak yorumlanan bu paylaşım sonrasında Nihat Doğan, Beyaz TV'de "Beyaz futbol" programına katılmış ve programın moderatörleri tarafından adeta linç edilmişti. 

ERSOY DEDE KONUŞTU

Nihat Doğan olayları ve yaşanan Kurtlar Vadisi Pusu glişmeleri ile ilgili olarak Ersoy Dede şu şekilde açıklama yaptı; "Beyaz TV'deki Nihat Doğan linci ile ilgili Ertem Şener, Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı helalleştiler mi bilmiyorum.

Şu anda Osman Gökçek'in Melih Gökçek'in, Nihat Doğan'la ilgili yaptığı tartışmanın üzerinden de anlaşıldığı kadarıyla epey bir süre geçti, sulh eidldi, barışıldı. Birbirleriyle iyi ilişkiler kurmuş durumdalar.

Şimdi Nihat Doğan, Beyaz TV'den Kurtlar Vadisi gittiği için başta Ethem Sancak olmak üzere bu gruba taarruzda bulunuyor." ded

Peki diyeceksiniz ki; sen nereden biliyosun bu olayın Kurtlar Vadisi'nin iki kanal arasına gitme gelme kavgası olduğunu.

Nereden biliyorum, eğer öyle değilse, eğer bu olay Kurtlar Vadisi'nin Beyaz TV'den ayrılıp 360'a geçmesi ile ilgili değilse niye Beyaz TV'nin yöneticileri, "Kurtlar Vadisi dizisini almayın" diye ricacı olmak için ES Medya'nın patronlarını aradılar?

Şamiş Tayyar'ın, Ethem Sancak'ı hedef alan açıklamalarını da çok talihsiz açıklamalar olarak görüyorum."

KURTLAR VADİSİNİN İPİNİ ÇEKTİLER

Son dönemin en çok konuşulan konusu kesinlikle ki Kurtlar Vadisi Pusu'da gösterilen darbe iddiaları olmuştu. Darbe girişiminden 1 ay önce Boğaz Köprüsü'nün ayağında çekilen sahnede geçen diyaloglar şaşkına çevirdi.Pana Film'in 'Kurtlar Vadisi Darbe' filminin marka tescilini ve Web sitesini 15 Temmuz darbe girişiminden önce 2 ay önce alması "darbeden haberleri var mıydı?" sorusunu akıllara getirmişti. Henüz bu tartışmalar bitmemişti ki  'Erdoğan' yazılı mezar taşı ve 'RTE' plakalı araçlar tartışmanın boyutunu yükseltti. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz'ın geçtiğimiz gün yayınlanan bölümünde ise darbeden 1 ay önce Kurtlar Vadisi'nin 299. bölümündeki köprü sahnesine dikkat çekildi. 15 Temmuz darbe girişiminin başladığı yer olan Boğaz Köprüsü'yle ilgili çarpıcı diyaloglara yer veriliyor.

BAŞLAMA TARİHİ

Kurtlar Vadisi ülkenin gündemine farklı bir yorum getirerek anlattığı kurmaca hikayesi her sezon merakla beklendi ve çok izlendi. Özellikle 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yeni sezonda bu darbe girişimini anlatması bekleniyor. Yeni sezonda hangi öykü ile karşımıza gelecek merak edilen dizinin yayın tarihi belli olmadı.
 

Yorumlar