Kurtlar Vadisi Bitiyor mu şok iddiaları medyayı sarstı KVP yeni bölüm yok

Kurtlar Vadisi Pusu bitecek, yeni sezonda olmayacak iddiaları medya gündemine otururken, Ömür Varol'un da bu iddiaları programına taşıması ve açıklamaları herkesi üzdü.

13 senedir ekranlardaki yerini koruyan 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun biteceği iddiaları bir programın sunucusu olan Ömür Varol tarafından ortaya atıldı. Her sene izlenme rekorlarının kırıldığı, yıllara damgasını vuran ve reytinglerde adeta kimsenin yarışamadığı effanevi dizi Kurtlar Vadisi Pusu bitiyor mu iddiaları da bu açıklamadan sonra sevenlerini bir hayli üzdü. Dizinin yeni sezona bir türlü başlayamaması 'yani bölümlerinin yayınlamayacağı' söylentilerini de kuvvetlendirir nitelikte idi. 'Söylemezsem Olmaz'  programında Varol'un kesin ve net olarak ortaya attığı iddialarda Pana Film açıklaması da eklenince 2003 yılından beri her sezona damgasını vuran dizinin sonlandığı iddiaları da güçledi.  Necati Şaşmaz'ın başrollerini üstlendiği Pusu hakkında flaş gelişmelerin yaşandığı açıklandı.

KURTLAR VADİSİ PUSU BİTECEK İDDİALARI

Kurtlar Vadisi Pusu hakkında ortaya atılan iddialarda bundan sonra çekim yapılamayacağının iddia olarak değil kesin bir bilgi olarak verildiğini belirten Varol, yeni bir kanalda yayınlanacağı konusunda da eski bölümlerine değindi. Bir televizyon kanalında eski bölümlerinin yayına başladığı Pusu'nun 13 yıllık geçmiş bölüm tekrarları ile devam edeceği bildirildi. 

 

TARTIŞMALI MEZAR SAHNESİ

2012 yılında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki mezarlık sahnesinde bulunan 'Erdoğan' yazısı Ümraniye Kocatepe Mezarlığı tarafından araştırılmaya konuşmuş ve öyle bir yazılı mezar taşının da olmadığı açıklanmıştı. 

DARBE GİRİŞİMİNE SAHİP DOMAİN İDDİALARI

'Kurtlar Vadisi Darbe' isimli domain 15 Temmuz darbe girişimi öncesinde alınması akabinde sert eleştrilere maruz kalınmıştı. Pana Film bu knu ile ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu. "15 Temmuz hain darbe girişimi öncesinde kamuoyunca da yakından takip edilen ve büyük ilgi duyulan 7 Şubat MİT krizi ve 17-25 Aralık'ta gerçekleştirilen hain saldırılar, hükumetimizin en üst makamlarınca ve devlet adamlarınca da 'darbe' olarak tanımlanmıştır." ifadeleri belirtildi. 

PEKİ DİZİNİN SONLANDIRILDIĞI İDDİALARINDA SON DURUM

Eski bölümlerinin yayınlandığı dizi ile alakalı olarak yapılan açıklama şu an da sadece bir iddia olarak ortalıklarda yer almakta iken Ömür Varol'un açıklaması şu şekilde zihinlerde bulundu. Varol; "Kurtlar Vadisi Pusu ya da artık hangi ismi alacaksa o dizi artık yok. O dizi çekilmeyecek. Bunu ilk kez buradan açıklıyoruz. Kesin bilgi. Kurtlar Vadisi bu sezon itibariyle artık yok" ifadelerini kullandı.

Yorumlar