Kurtlar Vadisi Bittimi? Neden başlamadığı ile ilgili açıklama geldi.

Kanal D'de yayınlanan fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni sezon başlamasına rağmen hala yayınlanmamış olması dizinin tutkunlarının Kurtlar Vadisi bitti mi? sorusunun sorulmasına neden oldu. Konuyla ilgili cevap  Ömür Varol’dan  geldi.

Televizyon ekranlarının en uzun soluklu dizileri arasında yer alan Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni sezonun başlamasına rağmen hala yayınlanmamış olması dizinin izleyicilerini sabırsızlandırmaya başladı. Dizinin yapımcıları Kurtlar Vadisi bitti mi? Soruları ile karşı karşıya gelirken, Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonun yayınlanma tarihiyle ilgili olarak beklenmedik bir açıklama geldi. İddialara göre, Kurtlar Vadisi’nin yayınlanmama nedeni olarak, Beyaz TV’de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucusu Ömür Varol, Necati Şaşmaz'ın başrolde yer aldığı 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun bundan sonra çekilmeyeceğini söyledi. Ömür Varol’un bu iddiası basında geniş yer bulurken geçtiğimiz günlerde dizinin başrol oyuncusu ve yapımcısı Necati Şaşmaz’ın yeni çekeceği filmi “Kurtlar Vadisi Darbe” filmi için patent başvurusundan sonra Cumhuriyet Savcılığı’na ifade vermesi de dizinin yayın hayatına devam edip etmeyeceği ile ilgili kafaların karışmasına neden oldu.

"KESİN BİLGİ YAYINLANMAYACAK"

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan “Söylemezsem Olmaz ”programında canlı yayında konuşan programın sunucusu Ömür Varol, "Kurtlar Vadisi Pusu ya da artık hangi ismi alacaksa o dizi artık yok. O dizi çekilmeyecek. Bunu ilk kez buradan açıklıyoruz. Kesin bilgi. Kurtlar Vadisi bu sezon itibariyle artık yok" ifadelerini kullandı. Dizi ile ilgili yapımcı şirketten herhangi bir resmi açıklama gelmezken, 15 Ocak 2003 tarihinde Show TV'de yayın hayatına başlayan dizinin yeni sezonda yayınlanmayacağının iddiası sonrasında konu ile ilgili Pana Filmden açıklama yapılması bekleniyor.   

EN UZUN SOLUKLU DİZİ

Türk televizyonun en uzun soluklu dizilerinden birisi olan Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonun büyük bir heyecanla beklenirken artık yayınlanmayacağı iddia edilmesi diziyi 13 senedir aralıksız izleyen Kurtlar Vadisi tutkunlarını üzdü. Güçlü oyuncu kadrosu ve aksiyon dolu sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Kurtlar Vadisi Pusu neden başlamadığı ile ilgili bilinmezlik devam ediyor.

KANALI DA BELLİ DEĞİL

Sevilen dizi ile ilgilli çıkan haberlerde dizinin yeni sezonda Kanal D ekranlarında yayınlanmayacağı söylenmişti. Dizinin yayındığında yeni kanalınının ne olacağı de belli değil. 

DARBE SORUŞTURMASI

Pana Filmin çekmeyi planladığı "Kurtlar Vadisi Darbe" filmin ismi için patent almak için başvuru yapmasından sonra, geçtiğimiz aylarda yaşanan darbe girişimi sonrasında söz konusu pantent başvurusunun suç teşkil edebilirliği niteliğinde hem patenti imzalamamış olup hem de haklarında soruşturma başlatılması yanında dizinin yıllar önce çekilen sahnelerden birisinde 1 Dolar konusunun işlenmesi dizi ile dikkat çeken ayrıntılar arasında yer alıyor. 

PANA FİLMDEN AÇIKLAMA GELDİ

Kurtlar Vadisi Darbe filmi ile ilgili dizinin yapımcısı Necati Şaşmaz'ın Cumhuriyet Savcılığı'na ifade vermesinden sonra konu ile ilgili açıklama geldi. Pana Film'den yapılan resmi açıklama şöyle;

"Pana Filim yetkililerinin terör savcılığına ifade verdiği hakkında yapılan haber ve yorumlar gerçeği yansıtmamaktadır. Sayın savcılık makamınca şirket yetkililerinin konu hakkında bilgisine başvurulmuştur. Şüpheli sıfatıyla ifadeleri alınmamıştır. Aksine yapılan haberler maksatlı ve kötü niyetlidir. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur." denildi. 

 

Yorumlar