Bir Garip Aşk Eylül'de başlıyor!

Kanal 7 ekranlarında geçtiğimiz sezon yayınlanan günlük Bollywood dizisi Bir Garip Aşk yeniden ekranlara gelmeye hazırlanıyor. İzlenme rekoru kıran dizinin tekrar bölümleri Eylül ayı içerisinde izleyici ile buluşacak.

Kanal 7 ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu yana izlenme rekorları kıran dünyaca ünlü Bollywood dizisi Bir Garip Aşk tekrar bölümleri ile yeniden ekranlara geliyor. Gururu için herkesi ve herşeyi yakıp yıkan Arnav ile inaçlarına ve geleneklerine bağlı olan Khushi'nin inişli çıkışlı aşk hiyayesinin anlatıldığı arkası yarın dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana izleyicinin gönlünde taht kurmuştu. Yeni yayın döneminde Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşacak olan dizinin sevenleri dizinin yayınlanacağı tarihi iple çekiyorlar. 

ÜNÜ DÜNYAYI SARDI

Hindistan'ın Star Plus televizyonunda günlük dizi olarak yayınlanan dizinin orjinal ismi Iss Pyar Ko Kya Naam Doon. 2011-2012 yıllırı arasında yayınlanan dizi gösterildiği ülkelerde izlenme rekorları kırdı. Ünü düyayı saran Bir Garip Aşk'ın başrol oyuncuları Barun Sobti ve Sanaya İrani'nin hayran kitlesi de bu dizi sayesinde oldukça fazla arttı. 2015 yılında Kanal 7 ekranlarında arkası yarın dizisi olarak yayınlanan dizinin konusu geniş izleyici kitlesi tarafından tam not alırken, dizinin fanlarının yoğun isteği üzerine Arnav karakterini canlandıran Barun Sobti Kanal 7'nin davetlisi olarak Türkiye'ye geldi. Star Plus televizyonu  ve Kanal 7 işbirliği ile bir dizi prpograma katılan Barun Sobti Türklerin misafirpeverliğinden çok mutlu olduğunu dile getirdi.

EYLÜL AYINDA YENİDEN KANAL 7 EKRANLARINDA OLACAK

Kanal 7'nin hint dizileri furyasını başlatan ilk arkası yarın dizisi olan Bir Garip Aşk yeniden sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor. Eylül ayı içerisinde yayınlanması planlanan dizi 7'den 70'e herkes tarafından büyük bir sabırsızlık ile bekleniyor.

 

BİR GARİP AŞK HAFTA İÇİ HER GÜN İZLEYİCİ İLE BULUŞACAK

Arkası yarın dizisi Bir Garip Aşk Kanal 7 ekranlarında hafta içi hergün ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Bazen katlanabileceğimiz en son kişi, onsuz yaşayamayacağınız tek kişidir. Birbirleriyle olamayan, ayrı da kalamayan iki kişinin hikayesi ‘Bir Garip Aşk’ 3 Aralık Perşembe gününden itibaren Kanal 7 ekranlarındayayımlanmaya başladı. Hindistan ekranlarının sevilen dizisi (Iss Pyaar Ko Kya Naam Doom) ‘Bir Garip Aşk’ dünya görüşleri birbirine tamamen zıt olan Khushi ve Arnav’ın büyük aşkını izleyiciyle buluşturacak. Kendi halinde, aile değerlerine bağlı, manevi ilkelerle hareket eden Ksushi, inandığı değerlerin arkasında duran, güçlü karakteri ile tüm zorlukların üstesinden gelebilen genç bir kızdır. Onun tam zıttı olan Arnav ise hırslı, ne olursa olsun amacına ulaşmak için çalışan, dünyada aşk dahil her şeyin satın alınabileceğine inanan bir adamdır. Farklı karakterlere sahip Kshushi ve Arnav’ın aşk ve nefrete dayalı ilişkilerinde Arnav, herkesi kontrol edebileceğini kanıtlamak için, Khushinin sarsılmaz ahlaki değerlerini sürekli yıkmaya çalışırken; diğer taraftan Khushi her zaman kendi değerlerini ve ilkelerini takip etmeye çalışır.

Künye:
Yönetmen: Arshad Khan, Lalit Mohan

Oyuncular:

Barun Sobti, Sanaya Irani, Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehta, Deepali Pansare, Akshay Dogra
Yapımcı: 4 Lions Films Diğer Adı: Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon? 

Yorumlar