Dev derbi için nefesler tutuldu: Muhtemel 11'ler

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi için geri sayıma geçildi! Süper Lig'de nefes kesen yarışta finale gelindi. Sahaya en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde lider çıkacak olan sarı-kırmızılı ekip, şampiyonluğa 1 puan uzaklıkta. İşte dev maçın muhtemel ilk 11'leri..

Trendyol Süper Lig'in 37. haftası dev derbiye sahne oluyor. Lider Galatasaray sahasında ikinci sıradaki Fenerbahçe'yi konuk ediyor. 

Rams Park’ta oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe karşılaşması saat 19:00’da başlayacak. Mücadele beIN SPORTS 1'den naklen yayınlanacak. Dev maçı Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler'in yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Mehmet Emin Tuğral yapacak. Direnç Tonusluoğlu ise karşılaşmada 4. hakem olarak görev yapacak. 

Sezonun karşılaşmasında sarı-kırmızılılar beraberlik ve galibiyet durumunda 24. şampiyonluğunu ilan edecek. Fenerbahçe’nin galip gelmesi durumunda ise puan farkı son hafa öncesinde 3’e inecek ve sarı-lacivertliler şampiyonluk şansını son haftaya taşıyacak. 

Muhtemel 11'ler: 

GALATASARAY: Muslera, Kaan Aykan, Nelsson, Davinson Sanchez, Derrick Köhn, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Hakim Ziyech, Mertens, Barış Alper Yılmaz, Icardi

FENERBAHÇE: Livakovic, Osayi, Çağlar Söyüncü, Oosterwolde, Ferdi, Fred, Djiku, Szymanski, Mert Hakan Yandaş, Tadic, Batshuayi (Dzeko)

HAKEM: Arda Kardeşler
STAT: RAMS PARK
SAAT: 19.00
YAYIN: beIN SPORTS 1

Yorumlar

Çok Okunan Haberler
Ülke puanında son durum