AÖF Kayıtlama işlemleri bugün sona eriyor! Kayıt yenilemeler uzatılacak mı?

Anadolu Üniversitesi AÖF Kayıt yenileme ve mazeret kayıtları bugün sona eriyor. 7 Ekim Cuma günü bitecek kayıt tarihlerinin uzamayacağı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Anadolu Üniversitesinde bünyesinde açıköğretim fakültesinde eğitim gören iktisat ve İşletme öğrencilerin 2016-2017 eğitim yılı için kayıt yenileme işlemleri bugün sona eriyor. (7 Ekim) yıl içerisinde görecekleri dersleri ekleme ve silme işleminin de yapılacağı kayıt işlemlerinde öğrenciler aynı zamanda öğrenim gideri olarak Anadolu Üniversitesi tarafından belirlenen öğrenim ücretlerini de ödemeleri gerekiyor. Öğrencilerin belirtilen süre içerisinde mazeretlerinden dolayı kayıt yaptıramayanlar için mazeretli kayıt tarihide 7 Ekim Cuma günü mesai saati bitiminde sona erecek. Kayıt tarihin uzatılması ile ilgili Anadolu Üniversitesi tarafından yapılmış herhangi bir açıklama bulunmamaktadır.

KAYITLAR SONA ERİYOR

Anadolu Üniversitesi iktisat ve İşletme fakültesinde eğitim gören öğrencilerin 2016 2017 eğitim yıl kayıt yenileme ve ders ekleme silme işlemleri bugün bitiyor. Açıköğretim Fakültesi Güz dönemi kayıt yenileme işlemleri yaptıracak olan öğrenciler 07 Ekim Cuma günü mesai saati bitiminde kadar işlemlerini yapmaları gerekiyor.

MAZERETLİ KAYITLAR DA SONA ERİYOR

Herhangi bir mazeretinden dolayı belirlenen süre içerisinde  kayıt işlemlerini yaptıramayan öğrenciler mazeretli  kayıt işlemlerini 7 Ekim mesai bitimine kadar yapabilecekler.

DERS EKLEME – SİLME

Anadolu Üniversitesi Açıköğetim Fakültesi İktisat ve İşletme Fakültesi ders ekle – sil işlemi kayıt yenileme tarihleri arasında aof.anadolu.edu.tr internet adresi üzerinden gerçekleştirilecek. Ders Ekle-Sil Otomasyon bölümünden yapılacak olan işlemlerle ilgili öğrencilerin sorun yaşamamaları için Anadolu Üniversitesi tarafından uyarıda bulunuldu ve “Öğrenciler ders ekle – silme işlemini ödeme yapmadan önce dönem içerisinde almak istedikleri dersleri mutlaka incelemeleri gerekmektedir.” Denildi. Ders ekle-sil ve kayıt yenileme tarihi: 26 Eylül - 07 Ekim 2016 tarihleri arasında yapılacak. Ders ekle-sil işlemi yapmadan kayıt yenileme bedelini ödeyen öğrenciler, Fakülte tarafından atanan dersleri kabul etmiş sayılırlar.

 

MAZERELİ DERS EKLEME

AÖF öğrencileri mazeretli kayıt işlemi yapacak olan öğrenciler ders ekle işlemi yapabilirler. Fakülte tarafından yapılan ders ataması sonucu, atanmayan dersi kalan ve bu dersleri alması halinde mezun olabilecek durumdaki öğrencilerin 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders ekle işlemi yapmaları gerekmektedir.

ÖĞRENİM GİDERİ ÜCRETLERİ

Güz dönemi öğrenim gideri (Harç ücretleri) ödeme bilgileri kayıt işlemleri sırasında ders ekle-sil ekranında veya bu işlem sonucu dökümü alınan Kayıt Yenileme Bilgi Dökümü Sayfasında yer alacaktır. Ders ekle-sil işlemini yapan öğrenciler 2016-2017 öğretim yılı Güz Dönemi Öğretim Gideri ve Öğrenim Ücreti/Öğrenci Katkı Payı ödemelerini yukarıda belirtilen tarihler arasında; Kredi Kartı/Banka Kartı ile(öğrenci sayfasından), Vakıfbank şubelerinden, ATM’lerinden (kartlı veya kartsız), 444 0 724 telefon bankacılığı veya İnternet bankacılığından gerçekleştirebilirler.

Yorumlar