26 Temmuz 2026 Pazar
Twitter
Nsosyal
Instagram
AjansHaber Spor Fenerbahçe’de kupa maçı hazırlık antremanı tamamlandı

Fenerbahçe’de kupa maçı hazırlık antremanı tamamlandı

Ziraat Türkiye Kupası 5.tur ilk maçında Giresunspor ile yapacağı karşılaşma öncesi hazırlıklarını tamamladı. Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapılan antremanda ilk 30 dakikasını basın mensuplarına açık bir şekilde gerçekleştirdi.

Spor Toto Süper Lig’deki Kasımpaşa maçında forma giyen futbolcular ise antrenmanda aktif bir dinlenme yaptılar. Futbolcu Eljif Elmas, takımla çıkış koşu yapmasının ardından teknik sorumlu olan Koeman ile bir görüşme gerçekleştirdi. Oyuncusu ile şakalaşan Koeman daha sonra Elması salona gönderdi. Fenerbahçeli Ejif Elmas ise çalışmanın kalan kısmını kendisine verilen program ile salonda çalışmalarına devam etti.

Fenerbahçe’de sakatlıkları bulunan Mathieu Valbuena, Alper Topuk, Andre Ayew ve Ferdi Kadıoğlu’nun tedavilerinin devam edildiği açıklandı. Hasan Ali Kaldırım ile Tolga Ciğerci de Elmas gibi salonda çalışmalarına devam ettiler.

Giresunspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe takımı maç saatini beklemeye başladı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız