Instagram'da gönderiler neden çizgili?

 Sosyal medya uygulaması Instagram kullanıcılarına yeni özellikler sunmaya devam ederken hesap sayısının artmasıyla popüler uygulamada aksaklıklar...

Bir sosyal medya uygulaması olan Instagram kullanıcıları için geliştirilen yeni özellikler artarken, çok sayıda yeni kullanıcıların Instagram'a katılmasıyla birtakım aksaklıkların yaşanması söz konusu oldu. Aksaklıkların arasında en çok şikayet edilen,  yeni gönderide oluşan çizgiler oldu. Kullanıcılar bunun bir filtreden kaynaklanmış olabileceğini düşünürken, şaşkınlıklarını Twitter hesaplarından paylaştı.

Anasayfa gönderilerindeki fotoğraflarda yer alan çizgiler sebebiyle binlerceTwitter kullanıcısı, yaşadıkları sorunu paylaşmaya devam ediyor. Eski kasetlerdeki görüntünün çizgiler tarafından bölünmesine benzeyen aksaklığın nedeni hala bilinmiyor ve yaşanan bu çizgilenme problemini Insagram da kabul etmiş bulunuyor. 

Instagram ekranım çizgi çizgi bölünüyor

Insagram anasayfanızda bu gibi bir problem ile karşılaştıysanız siz de binlerce kullanıcı gibi yalnız değişsiniz. Problemi çözmek için telefonunuzun ayarlarına dokunmanıza gerek yok; çünkü bu yeni bir filtre değil. Sadece uygulama kaynaklı bir hata ile karşı karşıyasınız. Instagramın ne zaman çözüleceği ise belirsiz bir durumda. 

Yorumlar