Diriliş Ertuğrul 5. sezon ne zaman başlayacak?

Diriliş Ertuğrul 5. sezon ne zaman başlayacak sorusu dizinin hayranları tarafından yanıt bekliyor. İşte Diriliş Ertuğrul 5. sezon ile ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar...

Diriliş Ertuğrul 6 Haziran tarihinde yayınlanan 121. bölümüyle sezon finali yaptı. Sezon finali bölümünde yaşananlar izleyicileri yine ekran başına kitledi. Diriliş Ertuğrul her hafta olduğu gibi yine reyting listelerinde zirvedeydi. Sezon finali bölümünün ardından Diriliş Ertuğrul 5. sezon ne zaman başlayacak sorusu akıllara geldi. Dizinin 4. sezonu ekim ayının sonlarında başlamıştı. Şimdi ne zaman başlayacağı ile ilgili hiçbir açıklama yapılmadı. Tekden Film'den ve dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ'dan konuyla ilgili açıklama gelmedi. Diriliş Ertuğrul 5. sezon ile ilgili tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 5. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Diriliş Ertuğrul 5. sezon ne zaman başlayacak sorusu izleyicilerin merak ettiği konular arasında yer alıyor. Diriliş Ertuğrul'un 5. sezonuna dair şu an hiçbir açıklama yapılmadı. Tekden Film'den ya da dizinin senaristi ve yapımcısı Mehmet Bozdağ'dan konuyla ilgili açıklama geldiğinde sizlere duyuracağız.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 5. SEZONDA NELER OLACAK? İŞTE TAHMİNLER...

Osman Gazi doğması herkesi sevindirdi. Dizi yapımcıları önce Osman Gazi'nin doğumu ile final yapacaklarını açıklamışlardı. Reytinglerdeki başarı sebebiyle bu senede diziyi sezon finaliyle bitirdiler.

Noyan'ın ilk yardımcısı Tangut'tu ama bildiğiniz üzere Tangut öldü. Noyan artık eskisinden bile daha güçlü olduğuna göre yani yardımcısı da çok güçlü ve iyi bir savaşçı olacaktır. Almıla'nın ölümünün ardından neler olacağı da merak konusu oldu. Noyan'ın neler yapacağı, nasıl bir tepki vereceği dikkat çekiyor.

Dizi bu senede sezon finali yapacak. 5. sezon ise final yapacaktır. Sezon finali bölümünde Güyük Han ve Noyan, Kösedağ mevkiinden bahsetti. Kösedağ Savaşı vukuu bulacak ve Selçuklu Devleti sona ermeye başlayacak. Beşinci sezon Kösedağ Savaşı veya savaşın sonuçları işlenecektir.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'UN ÜNÜ AMERİKA'YA ULAŞTI

Amerikan’ın ünlü yayın kuruluşlarından NY1 Noticias, TRT1’in reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul’un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan’la röportaj yaptı. Engin Altan Düzyatan’ı ünlü aktör ‘Marlon Brando’ya benzeten NY1 Noticias muhabiri gazeteci Adriana Aristizabal, “Diriliş Ertuğrul” dizisinin prodüksiyonunun dünyada sayılı dizilerde kullanıldığını söyledi. Aristizabal, Orta Doğu ve Türkiye’de izlenme rekorları kıran Diriliş Ertuğrul’un İslam’ı doğru bir şekilde yansıttığından bahsederek övgü dolu sözler söyledi.

Yorumlar