Uğur Pektaş Kurtlar Vadisinde 'Memati’nin tahtına oturacak

Fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu’nun oyuncu kadrosuna Survivor şampiyonu Uğur Pektaş dahil oldu. Başarılı oyuncunun yeni sezonunda Gürkan Uygun’dan sonra doldurulamayan boşluğun Pektaş’ın transferiyle doldurulacağı düşünülüyor.

Yeni sezonda da Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Kurtlar Vadisi dizisinin oyuncu kadrosu yeni bir isim daha katıldı. Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği Survivor yarışmasında şampiyon olduktan sonra izlenme rekorları kıran Arka Sokaklar dizisinde rol alan Uğur Pektaş şimdide Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde oynayacak. Oyunculuk başarısını Arka Sokaklar dizisinde ispatlayan Pektaş, dizide canlandırdığı Murat komiser rolü ile dikkatleri üzerine çekmişti. Uğur Pektaş’ın Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan Kurtlar Vadiye transfer olduğu haberlerinin çıkması üzerine bazı çevrelerden başarılı oyuncunun Memati’nin tahtına oturacağı yorumları geldi.

POLAT’IN SAĞ KOLU OLACAK

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yeni sezonu heyecanla beklenirken sevilen diziye kan getirmesi beklenen Uğur Pektaş’ın ekibe dahil olması merak uyandırdı. Pektaş’ın Polat’ın as adamı olacağı öğrenilirken oyuncunun dizideki rolü hakkında detaylı bilgilerin ilerleyen zamanlarda netleşmesi bekleniyor.

MEMATİ’NİN TAHTI TEHLİKEDE

Polat’ın sağ kolu Memati karakterini canlandıran Gürkan Uygun’un ayrılmasından sonra boşluğunun doldurulamamış olması Pana Film yetkililerinin harekete geçirdiği öne sürülüyor. Bu sebeple yeni sezonda bir dönem Kanal D’nin Arka Sokaklar dizisinde rol alan Uğur Pektaş ile temasa geçilerek oyuncunun Kurtlar Vadisi Pusu'da rol alması için ikna edildiği belirtiliyor.

YENİ SEZON EYLÜL'DE BAŞLAYACAK

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi ünvanını elinden bırakmayan Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda da büyük sürprizler ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çekimlerinin geçtiğimiz günlerde başladığı öğrenilen fenomen dizi geçtiğimiz sezonlara göre bu sezon Eylül ayında başlayacağı konuşuluyor.

KEMİK KADRO  DEĞİŞTİ

Yayın hayatına başladığı 2003 yılından bu yana çeşitli kanallarda yayınlanan Kurtlar Vadisi’in kemik kadrosunu, Polat Alemdar, sağ kolu Memati Baş, Abdülhey Çoban ve Güllü Erhan oluşturuyorlardı. Bu kadronun yanında; Nevzat Yakışırbey, Pürmüz HASAN, Eren Eylül gibi eski yüzleri de  devam eden sezonlarda yer aldılar. Yıllar geçtikçe ve dizinin konusu geliştikçe diziye Kazım Çarman ve Cahit Kaya gibi yeni yüzlerde dahil olurken bir çok kişi de senaryo gereği çatışma ve suikastlare maruz kalarak diziye veda etmek zorunda kaldılar. Son bir iki sezondur, Polat Alemdar'ın yeni kemik kadrosunu Cahit Kaya ve Güllü Erhan'dan oluştururken aynı zamanda Siyah Sancak Timi'de bu milli davada ilerlemek için Polat Alemdar'ın yanında yer alıyordu.Diziye Uğur Pektaş'ın dahil olmasından sonra yeni kadronun nasıl şekil alacağı zamanla belli olacak.

UĞUR PEKTAŞ

İstanbul, 16 Nisan 1979 doğumlu olan Uğur Pektaş, Kocaeli Üniversitesi Otelcilik Bölümü'nde eğitim almıştır. 2005 yılında Kanal D'de ekranlarında yayınlanan Survivor Türkiye yarışmasında birinci olan başarılı oyuncu,  Kuşdili ve Düşler ve Gerçekler dizileriyle ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştirmiştir.   Arka Sokaklar dizisinde Murat Komiser karakterine hayat veren oyuncu bu rolüyle büyük ses getirmiştir. Tur rehberliği, bir bira firmasının parti ekibinde organizatör olarak çalışan Pektaş’ın ayrıca babasıyla ortak olduğu Otomobil tamiri ve bakım servisi dükkanı mevcuttur. Pektaş, Arka Sokaklar dizisinde rol aldığı Gamze Özçelik ile evli olup bir erkek çocuğu sahibidir.

Yorumlar