Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak Çiftine Ayrıldılar İddiası!

Başarılı oyunucuşlar Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak için basında yer alan haberlerde ayrılacakları iddia edildi. 2011 yılında dizi setinde tanışıp dünya evine giren ünlü çiftin boşanacakları haberi gündemde bomba etkisi yarattı.

Ünlü oyuncular Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak'ın ayrılma kararı aldıkları ve bolanacakları haberi gündem bomba gibi düştü. Çiftin sevenleri büyük üzüntü yaşaken. Büyüksütün'le Saylak cephesinden konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. ATV'nin Gönülçelen dizisi setinde aşık olup evlenen çiftin boşanma kararı aldıkları iddiaları gündeme bomba gibi düştü. 2011 yılında dünya evine giren başarılı oyuncuların 5 yıllık evlilik hayatlarında Toprak ve Maya adında ikiz kızları bulunuyor. Çiftle ilgili boşanma haberleri daha önce de gündeme gelmişti. 2015 yılında Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak'ın bu kararı almalarının nedeni olarak da Saylak'ın Rüzgârın Kanatları isimli filminde Rus rol arkadaşı Olga ile yakınlaşma sahneleri gösterilmişti. Boşanma iddiasıyla ilgili magazin programı Renkli Sayfalar programında oyunculara mesaj atıldığı ancak çiftin herhangi bir yorumda bulunmadıkları belirtildi.

GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün’ün kendisi gibi oyuncu olan eşi Onur Saylak ile olan 5 yıllık beraberliğini bitireceği haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Tuba Büyüküstün konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmazken, konuyla ilgili magazin programlarının sorularını yanıtsız bıraktığı edinilen bilgiler arasında.

DAHA ÖNCEDE BOŞANACAKLARI İDDİA EDİLMİŞTİ

Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak’ın boşanacakları haberi 2015 yılında da çıkmış. Tuba Büyüksütün o dönemde sosyal medya hesabı Instagram’dan  şu açıklamayı yapmıştı: “Sevgili arkadaşlar çıkan haberlerden yeni haberim oldu. Genelde bir şey söylemem ama bu sefer iş çok büyümüş galiba ben size bu konuda şöyle bir şey söyleyebilirim: Yok öyle bir şey!” Eşi Onur Saykal’da bu açıklamadan “Gülünüz Geçiniz ”açıklaması yapmıştı.   

EŞİNE ÖVGÜ YAĞDIRMIŞTI

Geçtiğimiz Ağustos ayında Tuba Büyüküstün, Nova Tv'ye verdiği röportajda eşine övgüler yağdırmış ve “Onur her şeyden önce iyi bir insan. Gerçekten güzel bir adam. Ve çok da romantik”demişti.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN

Tuba Büyüküstün,  5 Temmuz 1982 yılında İstanbul'da döğmüştür.  İstanbul Özel Doğuş Okulları'ndan ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Sahne Dekorları ve Kostüm Tasarımı bölümünden mezun olan başarılı oyuncu üniversitede okurken bir reklam filmlerinde rol al almıştır. Üniversiteyi bitirdikten sonra yönetmen Tomris Giritlioğlu sayesinde oyunculuğa başlamıştır. 2003 yılında Aydın Bulut’un yönettiği ve Kanal D'de yayınlanan “Sultan Makamı” adlı dizinin son 4 bölümünde oynayarak, dizi oyunculuk hayatına başlayan Büyüküstün;  2004 yılında Çağan Irmak’ın yönettiği “Çemberimde Gül Oya” adlı dizide Zarife karakterini canlandırarak dikkatleri üzerine çekmiştir. Aynı yıl Cemal Şan’ın yönettiği Gülizar adlı televizyon filminde Gülizar karakterini canlandıran Tuba Büyüküstün, bu rolüyle Sırbistan-Karadağ Cumhuriyeti Uluslararası TV Festival Bar'da En İyi Kadın Oyuncu ödülünü almıştır.

IHLAMURLAR ALTINDA İLE BÜYÜK ÇIKIŞ YAPTI

Tuba Büyüküstün, 2005 yılında Aydın Bulut'un yönettiği ve Kanal D'de ekranlarında yayınlan “Ihlamurlar Altında” adlı dizide Bülent İnal ve Sinan Tuzcu ile başrolü paylaşarak, büyük bir çıkış yapmıştır.  Babam ve Oğlum adlı sinema filminde Aysun karakterini canlandırarak bir kez daha Çağan Irmak'la çalışan başarılı oyuncu bu rolü ile sinemaya da adım atmış oldu.

 

JEAN-CLAUDE VAN DAMME İLE ÇALIŞTI

2006 yılında Ömer Faruk Sorak'ın yönettiği Sınav adlı sinema filminde oynayan Büyüküstün, bu filmde ünlü oyuncu Jean-Claude Van Damme ile çalışma fırsatı yakaladı. 2007 yılında Antakya'da çekilen, Cevdet Mercan'ın yönettiği ve Kanal D'de yayınlanan Asi adlı dizide Murat Yıldırım ve Çetin Tekindor'la başrolü paylaştı.

ÜNÜ ORTADOĞUYU SARDI

Çemberimde Gül Oya, Ihlamurlar Altında, Asi gibi dizilerinin Arap televizyonlarında gösterilmesiyle birlikte, Ortadoğu'da büyük bir üne kavuştu ve Türk dizilerinin yurt dışına ihracında önemli bir rol oynadı. Başrolünü oynadığı Asi dizisi 67 ülkedeki izlenme oranlarıyla, 51. Monte-Carlo Televizyon Festivali'nde En İyi Pembe Dizi kategorisinde aday gösterildi. 2010 yılında Yusuf Kurçenli'nin yönettiği Yüreğine Sor filmiyle sinemada ilk başrolünü oynadı. Daha sonra ATV’de yayınlanan Gönülçelen adlı dizide, Cansel Elçin'le birlikte başrolü paylaştı. 2013 yılının ilk günlerinde, Star TV'de yayınlanmaya başlayan 20 Dakika adlı dizide İlker Aksum ile birlikte başrolü paylaşarak, 1,5 yıl ara verdiği ekranlara geri döndü. 20 Dakika dizisindeki rolüyle 42. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu kategorisine aday gösterilerek, Emmy'e aday olabilen ilk Türk oyuncu ünvanlını aldı.  2014 yılında UNICEF Türkiye'nin iyi niyet elçisi seçilen Büyüküstün,  2014 yılının Mart ayında başlayan ve ATV’de yayınlanan Kara Para Aşk dizisinde Engin Akyürek ile birlikte başrolü paylaştı. Kara Para Aşk dizisindeki rolüyle İhracatın Yıldızları ödülünü alırken[5], yine bu rolü ve yardımseverliği nedeniyle 14. Uluslararası Giuseppe Sciacca Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu seçildi. 2015 yılının son aylarında sinemaya ağırlık veren Büyüküstün, biri kısa film olmak üzere Orman, Rüzgarın Hatıraları ve Dar Elbise filmlerinde rol aldı. 2016 yılında ise Halit Ergenç, Mehmet Günsür, Nejat İşler gibi önemli oyuncularla birlikte ünlü yönetmen Ferzan Özpetek'in İstanbul Kırmızısı filminde başrolü paylaştı.

ONUR SAYLAK

Asıl adı Arif Onur Saylak olan oyuncu  12 Mayıs 1977, Ankara doğumludur.  Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü’nde eğitim görmüştür. Üniversiteden ayrılarak şansını tamamen farklı bir alan olan Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde deneyen başarılı oyuncu,  üniversitenin tiyatro kulübüne katılarak oyunculuğa başladı (İletişim Fakültesi Tiyatro Topluluğu). Amatör tiyatro oyunlarında yer aldı. Bundan sonra hayatının geri kalanını aktör olarak sürdürmeye karar verdi. Daha sonra Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nü kazanan Onur Saylak Bilkent Üniversitesi’nde eğitim gördüğü süre boyunca Ankara Devlet Tiyatrolarında Getto ve Üç Kuruşluk Opera oyunlarında ve Bilkent Tiyatrosunda Nazım Hikmet’in Her Şeye Rağmen adlı oyunu da dahil birkaç tiyatro oyununda yer aldı.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN İLE KEZ ASİ DİZİSİSİNDE ROL ALDI

Hisarbuselik dizisinde "Çetin" isimli karakteri canlandırdı. Kod Adı dizisiyle izleyici kitlesini genişletti. Ayrıca TED Koleji’nde tiyatro yönetmeni olarak da çalıştı. Sesinin şarkı söylemeye uygun olmasından dolayı üniversite korosunda yer aldı ve müzikal tiyatro ile ilgilendi (Biedermann ve Kundakçılar). Bazı tiyatro oyunları için şarkı sözleri yazdı. TRT 2 televizyonunda Hadi Gidelim (2003) isimli 13 bölümlük bir gençlik programı sundu. 2007 yılında eşi Tuba Büyüküstün ile Asi Dizisinde evin istenmeyen damadı Tilki Ziya rolünü oynadı. Sinema dünyasına da 6 Haziran 2008 tarihinde 15. Altın Koza Film Festivali kapsamında ilk kez gösterime giren ve aynı zamanda en iyi film ödülünü kazanan Sonbahar adlı sinema filmiyle adım atmıştır. Daha sonra Güz Sancısı filminde de rol almıştır. 2009 yılında ise Yılmaz Güney Özel Ödülü alan Nesli Çölgeçen'in yönettiği Denizden Gelen filminde başrolde oynamıştır.

 

Yorumlar