Paramparça yeni sezonda 'Rahmi' Ölüyor!

Star TV’de yayınlanan Paramparça yeni sezona büyük sürprizler ile başladı. 3. Sezonun ilk bölümünün yayınlandığı pazartesi günü Cihan’ın babası Rahmi karakterini canlandıran Civan Canova ölerek diziden ayrıldı.

Yayınlandığı ilk günden bu yana izlenme rekorları kıran Star TV’nin efsane dizisi Paramparça  19 Eylül akşamı yayınlanan 3. Sezonun ilk bölümüyle ekranlara geldi. Büyük sürprizlerin yer aldığı 52. Bölümde yeni karakterler hikayeye dahil olurken, Cihan’ın babası Rahmi karakterine hayat veren Civan Canova ölerek diziden ayrıldı. Endemol Shine Türkiye imzalı dizinin yeni sezonunda oyuncu kadrosuna Mine Tugay da dahil olurken izleyiciler büyük sürprizlerle karşılaştı. Geçen sezonun finalinde sevgilisi Ayşe'yi kaybeden Cihan, İstanbul'dan uzak bir hayat yaşarken, aileden gizlice evlenen  Cansu’nun bebek beklediği ortaya çıktı.

HİKAYE FARKLI BİR BOYUT KAZANIYOR

Geçen sezon  Nurgül Yerşilçay’ın diziden olaylı ayrılışından sonra dizinin ekibine dahil olan ve Ayşe karakterini canlandıran Şükran Ovalı da dizinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya ile kavga ettiği gerekçesiyle ayrılma kararı almıştı. Sezon sonunda Ayşe’nin Rahmi’nin tabancasından çıkan kurşun ile vurularak ölmesinden sonra yeni sezonda hikâye farklı bir boyut kazanıyor. Büyük aşk yaşadığı Ayşe'yi kollarında kaybeden ve diğer taraftan ailesinin tamamen dağılmasına dayanamayan Cihan, şirketlerini çocuklarına devrederek bir sahil kasabasına yerleşmiştir. Burada kendisiyle ve geçmişiyle yüzleşirken, aslında büyük bir tehlikenin içindedir. Kızı gibi sevdiği iki kadını da Cihan yüzünden kaybettiğine inanan Maide Hanım'ın Cihan'a olan kini de günden güne büyümektedir. Özgür ile yaşadığı kavga sonrasında onu bıçaklayan Hazal, bu işten sıyrılmış olsa da artık ömür boyu bir düşmanına bağımlı olarak yaşayacaktır.

DİLARA VE HARUN EVLENDİ

Harun ile evlenen Dilara evliliklerini kutlamak için, 'Erguvan' adını verdiği yalıda bir davet verir. Davetin davetsiz misafiri ise Dilara'nın Amerika'da yaşayan ablası Asuman'dır. Asuman her şeyi mahvetmek için geldiği yalıda, kendine en yakın arkadaş olarak Hazal'ı seçer. Aileden gizli Deniz’le evlen Cansu ailesine hamile olduğunu açıklar. Özkan aldığı bu mutlu haberle kendini kaybedip, yine başını büyük bir derde sokarken, Cihan ise iyi niyetinin kurbanı olmak üzeredir.

RAMHİ DİZİDEN AYRILDI

Dizide Cihan'a sürekli sorun çıkaran kumar tutkunu bir baba olan Rahmi karakteri yeni sezonda diziden ayrılıyor. Paramparça'nın son bölümğnde kızı ile ilgili gerçeklerin ortaya çıkması sonrasında Rahmi Bey, ortaya çıkan bu olayın ağırlığını kaldıramamış, Cihan’ın ofisinde intihara teşebbüs etmişti. Rahmi Bey’in elindeki silah patlamasından sonra Ayşe vurulmuştu.

 

MİNE TUGAY "ASUMAN" KARAKTERİNDE

Paramparça yeni sezonda yeni dizinin oyunucu kadrosuna dahil olan oyunculardan birisi de Mine Tugay oldu. Önceki sezon Medcezir dizisinde Barış Falay ile birlikte rol alan başarılı oyuncu Paramparça dizisine dahil olmasıyla dizide Harun karakterini canlandıran Barış Falay ile yeniden aynı karede rol alacak. Dilara'nın Amerika'da yaşayan ablası Asuman karakterine hayat verecek olan Tugay'ın yeni sezonda epeyce ortalığı karıştıracağa benziyor.

İLK BÖLÜMÜYLE 3. OLDU

Yeni sezon dizilerinin hızla giriş yaptığı 19 Eylül pazartesi akşamında kıyasıya bir reyting savaşı yaşandı. Kısa bir süre öcen belli olan 19 Eylül Pazartesi reyting sonuçlarına göre; ATV'de yayınlanan Kırgın Çiçekler adlı dizi birinci olurken, İkinci sırada Show TV’de ilk bölümü yayınlanan başrolünü Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İvnemli'nin paylaştığı İçerde yer alıken dün akşam yeni sezonun ilk bölümüyle ekranlara gelen Paramparça, 3. sırada yer aldı. 

Yorumlar