Dada Dandinista hangi kanalda ekrana gelecek? Yeni sezon için son bilgiler!

Geçtiğimiz sezon Star Tv'de ekrana gelen Dada Dandinista bu yıl hangi kanalda ekrana gelecek sorusuna programın takipçileri tarafından yanıt bekleniyor. Yeni sezon detayları ile ilgili henüz kesin bir açıklama yapılmadı.

Star Tv'de Okan Bayülgen'in sunumu ile ekrana gelen Dada Dandinista Cumartesi gecelerinin vazgeçilmezi oldu. Her sezon birbirinden ünlü konukları programın da ağırlayan ünlü şovmenin yeni sezona henüz başlamaması merak uyandırdı. Yıllardır genellikle cumartesi günleri program yapan Bayülgen'in henüz ekranlarda olamaması Dada Dandinista yeni sezona hangi kanalda ekrana gelecek sorusuna neden oldu. Farklı konukları ve bölümleri ile program hakkında henüz kesin bir açıklama yapılmadı.

HENÜZ BELLİ OLMADI

Okan Bayülgen'in önce Kanal D ardından da Star TV'de sunduğu Dada Dandinista iki yıl boyunca izleyici ile buluştu. Eğlenceli anların yaşandığı programda kahkaha eksik olmadı. Sohbetleri ve skeçleri ile güldüren Bayülgen'in Dada yeni sezon programı ile ekrana gelip gelmeyeceği belli olmadı. Konuya ilişkin Bayülgen'in Twitter'dan açıklama yapması beklenirken program en son 4 Haziran'da ekrana geldi. Yeni sezon için bir bilgi verilmemesi ünlü şovmenin değişik bir programla ve formatla ekrana geleceğini düşündürdü. Geçmişteki sezonlara da geç başladığı bilinen program için bu yılda aynı şekilde olması bekleniyor. Önceki sezona da Kasım ayında başlayan Dada Dandinista'nın yeni sezonu belli olduğunda eklenecektir. 

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Dada Dandinista'nın ilk bölümü 2014 yılı itibarıyla başlamış ve çok sevilmişti. Program için farklı kanallarla görüşmelerin sürdüğü idda edilirken bunlar arasında Kanal D ve TV8 gibi önemli kanallar bulunuyor. Stüdyoda bulunan konuklarla hem geçmiş hayatları hem de projeleri üzerine konuşan şovmen canlı yayın ile telefon bağlantısı da yapıyor. Dada'da Sprint Sorular, Geçmişini Silemezsin, Medya Arkası gibi bölümler bulunuyor. Bu bölümerin eğer devam ederse yeni sezonda da olması bekleniyor. Özellikle sosyal medyada ve TV'deki ilginç olayların yer aldığı Medya Arkası herkesin ilgisini çekiyor.

DADA'NIN EKRANA GELEN SON BÖLÜMÜ

Yorumlar