Kanal 7 yeni sezona bomba hint dizileri ile başlıyor

Televizyon kanallarının yeni sezon için hazırlıklıkları devam ediyor. Hint yapımı arkası yarın dizilerinin kanalı olan Kanal 7 sezona birbirinden iddialı yeni hint dizileri ile başlıyor.

Okulların açılması ile yaz döneminin bitmesi televizyon programlarının izlenme oranlarına da etki ediyor. Ulusal televizyon kanallarıda bu dönemler için yeni bir yayın programı oluşturuyorlar. Bollywood televizyon dünyasının efsane olmuş yapımlarını Türk izleyicisi ile buluşturan Kanal 7 de yeni sezon için 4 yeni arkası yarın hint dizisini ekranlara getirmeyi planlıyor. Geçtiğimiz gün yeni sezon tanıtım fragmanını yayınlayan Kanal 7'nin sezona hızlı bir giriş yapacağı görülüyor. 2015 yılında yayınlamaya başladığı Bir Garip Aşk dizisi ile hint dizilerinin kanalı olarak tabir edilen kanal, yeni sezonda; Bir Garip Aşk (Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon) tekrar bölümleri ile şu an hala devam eden Yalancı Bahar (Madhubala Ek Ishq Ek Junoon ) ve Deli Divane (Sapna Babul Ka Bidaai )dizilerinin yanısıra Tatlı Bela (Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir), İki yabancı (Saraswatichandra) ve Zor Sevda (Qubool Hai )ve Ah kalbim ( Kum Kum Bhayya) ismide 4 yeni diziyi daha ekranlara getirecek.

BİR GARİP AŞK YENİDEN EKRANLARDA

Geçtiğimiz sezon Kanal 7'nin ilk günlük dizisi olarak ekranlara gelen Bir Garip Aşk ( Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon) yeni sezonda yeniden izleyici ile buluşuyor. Hindistan’da Is Pyaar Ko Kya Naam Doon ismiyle yayınlanan ve o dönemde büyük bir ilgiyle izlenen dizinin baş rollerinde Bollywood Yıldızları; Barun Sobti, Sanaya İrani, Daljeet Kaur Bhanot ve Abhaas Mehta rol alıyor.

 

MADHUBALA DEVAM EDİYOR

Hint dizileri arasında efsaneleşmiş dizilerden birisi olan ve gösterildiği dönemde Hindistan'da pek çok dalda ödül alan Yalancı Bahar (Mathubala) yeni bölümleri hafta içi hergün izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Film aktörü RK ile güzeller güzeli Madhubala'nın gelgitlerle dolu aşk hikayesini anlatan dizi yayınlanmaya başladığından bu yana Türk izleyicisinin gönlünü çaldı. Yalancı Bahar'ın baş rolünde Bollywood'un aranılan aktörü Vivian Dsena ile Drashti Dhami yer alıyor.

DELİ DİVANE YENİ SEZONDA KANAL 7 DE

Bu sezon "Sensiz Olmaz" dizisinin final yapmasından sonra ekranlara gelen hint dizisi "Deli Divane" - Sapna Babul Ka Bidaai yeni sezonda da devam ediyor. Bollywood’un seçkin örneklerinden biri olan Bidaai adlı dizi Deli Divane adı ile Kanal 7 ekranlarında hafta içi hergün izleyici ile buluşmaye devam edecek.

YENİ SEZONDA EKRANA GELECEK HİNT DİZİLERİ

Kanal 7'nin yeni yayın döneminde ekranlara getirmeyi planladığı Bollywood'un birbirinden iddialı dizileri kısa bir süre önce görücüye çıktı. Kanal 7'nin yeni sezon tanıtım fragmanından yayınlanan diziler izleyiciden tam not alırken dizilerin yayın tarihleri de bir o kadar merak edildi. Kanal 7'nin ekranlara getirmeyi planladığı diziler şöyle;

Zor Sevda - Qubool Hai :

Kanal 7'nin yenşi sezon Hint dizilerinden biriside Zor Sevda'dır. Zor Sevda Hintdistan'da Qubool Hai adıyla yayınlanmış Türkiye'de ise kanal 7 tarafından Zor Sevda olarak yayınlanacak olan yeni dizinin adıdır. Uzun soluklu en güzel Hint dizilerinden biri olan Qubool Hai dizisinin başrollerinde, Surbhi Jyoti, Karan Singh Grover, Raqesh Vashisth, Mohit Sehgal, Ketki Kadam gibi oyuncular yer alıyor. Oldukça yakışıklı bir oyuncu kadrosu olan dizi, dünya genelinde en çok izlenen ve sevilen Hint dizileri arasında yer alıyor. Dizinin ilgi çekici bir yanı da Bir Garip Aşk dizisinin Khushi'si Sanaya Irani’nin eşi olan Mohit Sengal’in de bu dizide rol alıyor olması.



Tatlı Bela - Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir (IPKKNDEB) :

Türk izleyicisine tanıdık gelecek. Ünlü Hint dizisi Iss Pyar Ko Kya Naam Doon’un Kanal 7 ekranlarında Bir Garip Aşk olarak yayınlanan dizinin 2. sezonu olarak çekilen dizi, birinci sezon kadar izleyici tarafından çok sevilmedi. Iss Pyar Ko Kya Naam Doon (Bir Garip Aşk) dizisi 398. bölüm yayınlandıktan sonra oyuncuların diziden ayrılma kararı almış ve bundan sonra dizi "Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir" adı altında farklı oyuncularla ikinci sezon olarak devam etmesine rağmen yeni oyuncuların Arnav ve Khushi ikilisinin izleyiciye verdiği duyguları verememesine rağmen dizi güzel bitiyor yarıda kalma gibi bir durum olmadığı için rahatlıkla izlenebilecek diziler arasında yer alıyor. Kanal 7 Iss Pyar Ko Kya Naam Doon dizisinin 1 sezonunu Bir Garip Aşk ismiyle Türkçe olarak yayınlamıştı. Dizinin 2.sezonu olan Iss Pyar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir yine kanal 7 ekranlarında Hint dizi fanlarıyla buluşacak. 26 Ağustos 2013 ile 13 Haziran 2015 tarihleri arasında yayınlan Iss Pyar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir dizisi, ilk sezon kadar olmasa da oldukça beğeni toplamayı başarmıştır.

Ah Kalbim - Kum Kum Bhayya: 

"Kum kum Bhayya" dizisi Ah Kalbim adıyla Türkiye'de yeni sezonda kanal 7 de ekrana gelecek. Hindistan televizyonlarında 15 Nisan 2014 tarihi başlayan ve 22 Temmuz 2016 tarihi itibarı ile 627. bölümü yayınlanan Hint dizisi, dünya genelinde en çok izlenen Hint dizileri arasında yer alıyor. Uzun soluklu ve güzel bir Hint dizisi izlemek isteyenlere hitap edecek olan "Kumkum Bhagya", Sriti Jha, Shabbir Ahluwalia gibi yetenekli Hintli oyuncuların rol alıyor. Dizinin yönetmenliğini ise Sameer Kulkarni ve Sharad Pandey yapmıştır. Sriti Jha dizide Pragya Abhishek Mehra rolünde yer almaktadır. Shabbir Ahluwalia dizide Abhishek Prem Mehra diğer bir deyişle Abhi karakterini canlandırmaktadır. Daljeet Soundh dizide Daljeet Mehra(Daadi) rolünde yer almaktadır. Abhi, Aaliya, Aakash ve Raj’ın büyükannesidir.

İki Yabancı - Saraswatichandra:

İki Yabancı Hint Dizisi (Saraswatichandra) Hint Dizisi, Govardhanram Madhavram Tripathi’nin yazdığı popüler roman Saraswatichandra’nın uyarlaması olarak ekranlara taşınmıştır. Saraswatichandra (İki Yabancı) dizisinin başrolleri Jennifer Singh ve Gautam Rode paylaşıyor. Dizinin konusu ise, orta sınıf bir aile olan Gujarati ailesi ve onların iki kızının hikayesi anlatılıyor. Dizi iki geniş ailenin ideolojik çatışmasını tasvir eder. Dizide inançları ve gelenek/görenekleri ile sınırlandırılmış bakış açıları olan iki aşığın hikayesi anlatılmaktadır. Bu iki kişi, birbirlerine evlenmeleri için önerilirler ve bu sebeple tanıştırılırlar. Ancak yine de aileler arası çıkan çatışmalar nedeniyle evlenmeyi başaramazlar.

Yorumlar