AjansHaber Gündem Provokatif paylaşımlara sıkı takip: 1115 URL’ye erişim engeli

Provokatif paylaşımlara sıkı takip: 1115 URL’ye erişim engeli

İçişleri Bakanlığı, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’taki okul saldırıları sonrası yürütülen çalışmalar kapsamında 1115 internet adresinin engellendiğini açıkladı. Provokatif paylaşımlar yaptığı belirlenen 174 kişiden 127’si yakalandı.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'ta meydana gelen okul saldırıları neticesinde yürütülen faaliyetler kapsamında 1115 URL adresine erişim engeli getirildiği belirtildi. Ayrıca, halkı yanıltıcı nitelikte paylaşımlar yapan, tehdit ve eylem çağrısında bulunan 174 şahıs tespit edildi, 127 şahıs yakalandı. Şüpheliler hakkında adli işlemler devam ediyor. 

"Çalışmalar kararlılıkla sürdürülüyor" 

Açıklamada, "Provokatif nitelik taşıyan, halkı yanıltmaya ve milletimizin huzurunu bozmayı hedef alan paylaşımlara ve faaliyetlere yönelik çalışmalar kararlılıkla sürdürülmektedir." denildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız