Galatasaray 3 puanı uzatmalarda kazandı

Galatasaray, Süper Lig'in 7. haftasında Kardemir Karabükspor'u evinde 3-2 mağlup etti.

Süper Lig'in 7. haftasında lider Galatasaray, sahasında Karabükspor'u ağırladı.

Sezona fırtına gibi başlayan ve oynadığı 6 maçta 16 puan toplayan Galatasaray, Karabükspor'a karşı da oyuna hızlı başladı. Geçen hafta Süper Lig'de çektiği ilk şutta golünü atan Feghouli, ikinci şutun da topu ağlara göndermeyi başardı.

17. dakikada Feghouli'nin golüyle 1-0 öne geçen sarı-kırmızılı ekip 22. dakikada Maicon'un kornerden gelen topa yaptığı düzgün kafa vuruşuyla farkı 2'ye çıkardı.

Tempolu geçen ilk yarının skorunu belirleyen gol ise Karabükspor'dan geldi. Belhanda'nın hatalı pasında gelişen atakta Yatabare 27. dakikada golü atarak durumu 2-1'e getirdi. İlk yarı bu gollerle sona erdi.

CİMBOM'U MAİCON KURTARDI

İkinci 45 dakikalık bölümde iki takım da tempolu ve açık futbolundan ödün vermedi. Karabükspor beraberlik, Galatasaray ise farkı açmak için gol aradı.

Mücadelenin 83. dakikasında Karabükspor penaltı kazandı. Topun başına geçen Seleznov meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve maça denge geldi.

Karşılaşmanın son bölümleri nefes kesti. 2-2'den sonra baskısını artıran Galatasaray, 90. dakikada Maicon'un golüyle yeniden öne geçti ve skoru 3-2'ye getirdi.

Galatasaray, 5 gollü müthiş maçı 3-2 kazanmayı başardı ve namağlup liderliğini sürdürdü.

Sarı-kırmızılı ekip 7. hafta sonunda 19 puanla zirvedeki yerini korurken, Karabükspor ise 5 puanda kaldı.

Yorumlar