TRT1 Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacak? ilk görüntüler

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul için başlama tarihi nihayetinde yapımcılar tarafından açıklandı. Reytingleri zorlayacak yeni kadrosu ilw işte dizinin yeni bölümleri

TRT1 Diriliş Ertuğrul'un başlama tarihi nihayetinde açıklandı. 2 sezondur TRT1 ekranlarında izlenme rekorları kıran dizinin, yeni sezona bir türlğ başlayamaması, sosyal medyada dizi bitti söylentilerine yol açarken, yapımcıların itinalı oyuncu arayışları ve senaryo çalışmaları sebebiyle geç kalındığı açıklaması yapılmıştı. Bu demek oluyor ki muhteşem dizi yeni sezona tam olarak hazır başlayacak. Geniş bir kitkeye hakim izleyici kapasitesine hakim dizi için yapımcılar nihai açıklamayı yaptı ve gün olarak da 26 Ekim tarihini verdi. Geçen sezon kaldığı yerden önümüzdeki hafta Çarşamba günü tüm hızıyla dizi başlayacak. 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'UN BAŞLAMA TARİHİ NETLEŞTİ

Sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 26 Ekim Çarşamba akşamı ekranlarda olacak ve yeni sezonda da çok büyük bir oyuncu kadrosu ve senaryo ile karşımıza çıkacak. Yönetmen koltuğunda Metin Günay2ın oturduğu yapımcılığını ise Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği Diriliş Ertuğrul,  26 Ekim 2016’dan itibaren her Çarşamba saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında olacak.

DİZİ İÇİN YAPIMCILAR AÇIKLAMA YAPTI

Yeni sezon başlama yarihi için açıklama yapan Mehmet Bozdağ: “Dizimizin yeni sezonuna sayılı günler kaldı bizde büyük bir heyecanla bekliyoruz. Diziye yeni sezonda dahil olan oyuncular arasında Kürşat Alnıaçık, Cem Uçan, Erden Alkan, Gülçin Santırcıoğlu, Gülsim Ali, Sedef Şahin, Batuhan Karacakaya, Lebip Gökhan, Osman Albayrak, Elif Sümbül Sert, Cenk Kangöz, Fırat Topkorur, Gökhan Bekletenler, Çağdaş Onur Öztürk, Mehmet Pala, Serhat Barış, Mert Soyyer, Mehmet Cerrahoğlu, Ekrem Türker ve Yaman Tümen yer alıyor. Her biri ilginç karakterlere hayat veren, oyuncularımızla ve platomuzun yeni haliyle daha da güçlenerek seyircilerimizle buluşuyoruz. Çekimler 85.000 metrekare alana kurulu, dev bir platoda yapılıyor. Proje için 1.200’e yakın döneme ait kostüm ve birçok aksesuar üretildi. Tüm plato ve dekor asıllarına uygun şekilde inşa edildi. Riva ve Beykoz Kundura Fabrikasına bulunan platolara bu sezon yeni Kayı Obası, Çavdaroğlu Obası ve Hanlı Pazar gibi yeni mekanlar eklendi.’’ dedi.

PEKİ İLK BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Diriliş Ertuğrul’un yeni sezonunda; Kayıların önemli isimleri Ahlat’a yerleşecek, Ertuğrul ile birlikte ona güvenenler de Ankara civarına gşdecek. Önceki sezonlarda savaşçılık özellikleriyle ön plana çıkan Kayılar, bu sezonda ticaretle ilgilenmeye başlayacak ve o bölgede kurulan Hanlı Pazar’da ticari ve siyasi mücadelelere girecekler.

 

KÜRŞAT AKALIN DİZİYE DAHİL OLDU

Kara Sevda dizisinden Diriliş Ertuğrul'a dahil olan Açıkalın, 1962 yılı doğumlu olup, çok sayıda dizi de rol almıştır. En önemli dizileri ise Medcezir ve Kara Sevda'dır.

AŞK-I MEMNU'DAN TRANSFER

Aşk-ı Memnu dizisinin Bülent'i Batuhan Karacakaya, dizinin yeni sezondaki ile bölümünden itibaren rol alacak. Ertuğrul'un kardeşi Dündar rolünde olacak. 

Yorumlar