Kanal 7'nin Sevilen Dizisi Bir Garip Aşk yakında izleyici ile buluşacak

Kanal 7'nin ilk Hint arkası yarın dizisi Bir Garip Aşk yeniden yayınlanacak. Yeni sezonda başlayacak olan Hint dizileri arasında yer alan Bir Garip Aşk'ın ne zaman başlayacağı konusunda kanal tarafından net bir tarih açıklanmadı.

Bollywood'un efsane olmuş arkası yarın Hint dizilerini Türkiye'de yayınlayan kanal olarak ün yapan Kanal 7, Bir Garip Aşk'ın tekrar bölümlerini yeniden yayınlayacak. 2016 yılının başlarında yayınlamaya başladığı dizi ile hint dizileri furyasını başlatan kanal yayınlandığı ilk günden bu yana izlenme rekorları kıran ilk göz ağrısı dizisini yeni sezonda da yayınlama kararı alması dizinin tutukunları tarafından büyük mutluluk ile karşılandı. Başrollerini Barun Sobti ve Sanaya İrani'nin paylaştığı 2011 yapımı Bollywood dizisi dünya çapında üne sahip. Hindistan’da orijinal adı Is Pyaar Ko Kya Naam Doon? Adıyla ismiyle yayınlanan sevilen Bir Garip Aşk, Hindistan’ın küçük bir şehrinde orta halli bir ailenin kızı olan Khushi Kumari Gupta ile Delhi’de yaşayan zengin İş Adamı Arnav Sing Raizada’nın tesadüflerle başlayıp daha sonra büyük bir aşka dönüşen hayat hikayesini anlatıyor. Sevilen dizinin Kanal 7 yeni sezonda yayınlanacağı duyurulamasına rağmen ne zaman başlayacağı ile ilgili kesin bir açıklama gelmezken medyada çıkan haberlere göre, Kasım ayı ya da Aralık ayının başlarında başlayacağı tahmin ediliyor.

NEFESLER TUTULDU

Efsane dizi dizinin yeniden Kanal 7 ekranlarında yayınlanacağının duyurulmasının ardından dizinin tutkunları Bir Garip Aşk'ın ne zaman yayınlanacağı sorularını sormaya başladılar. Sosyal Medya'dan bir an başlaması ile ilgili çağrılar yapan dizi severler dizinin başlama tarihi için adeta nefeslerini tuttular.

BİR GARİP AŞK'IN YENİ SEZON FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

KASIM YA DA ARALIK

Sevilen dizi başlama tarihi ile ilgili ser verip sır vermeyen kanal internet sitesinden sık sık dizinin tanıtım fragmanlarını yayınlamaya devam ediyor. Kanal'ın yeni sezonda yayınlanacağını duyurduğu Hint dizileri arasında yer alan Bir Garip Aşk'ın şu an devam eden Yalancı Bahar ve Deli Divane dizileri nedeniyle yayın akışında yer olmaması nedeniyle yayınlanmasının geçiktiği tahmin ediliyor. Dizinin yayınlanma tarihinin şu an her gün yayınlanan Yalancı Bahar dizisinin 24 Ekim Perşembe 161. bölüm ile final yapmasından sonra başlaması bekleniyor.


KONUSU 

Gösterildiği ülkelerde gönülleri feth eden Bir Garip Aşk'ın konusu da yüreklere dokunuyor. “Bazen hayatta katlanabileceğiniz en son kişi, onsuz yapamayacağınız kişidir.” Sloganı ile yola çıkan dizi; Hindistan’ın küçük bir şehrinde orta halli bir ailenin kızı olan Khushi Kumari Gupta ve Delhi’de yaşayan zengin İş Adamı Arnav Sing Raizada’nın tesadüflerle başlayıp büyük bir aşka dönüşen hayat hikayelerini anlatır. Sevimli, konuşkan, becerikli, inatçı, dinine ve geleneklerine çok bağlı bir kişiliğe sahip Khushi bir gün düğün hazırlıkları yapan ablası Payal’in duyduğu endişeleri anlatmak için damadın ailesinin kaldığı otele gider. Otelde Arnav’ın sahibi olduğu büyük bir Moda şirketinin defilesi vardır. Yanlışlıkla moda defilesinin ortasına düşen Khushi burada ilk kez Arnav ile karşılaşır. Arnav defilesini mahvettiği için Khushi’den nefret ederken Khushi ise defile görüntüleri televizyonlarda yer alınca Lucknow’dan uzaklaşmak zorunda kalır ve Delhi’deki halasının yanına gider. Artık aynı şehirde yaşamaya başlayan ikili rastlantılar sonucu sürekli karşı karşıya gelir. Arnav’ın nefreti, Khushi’nin inatçılığı ilk başlarda onları karşı karşıya getirse de zamanla ikilinin yıldızları barışsa da Arnav'ın Khushi ile eniştesinin arasındaki geçen diyaloğu yanlış anlaması sonucu büyük bir nefretle başlayan evlikleri Arnav'ın nefretinin tutku dolu aşka dönüşmesiyle yeni bir boyut kazanır. Bir Garip Aşk’ın 7’den 70’e herkesin büyük bir beğeniyle izlediği sürükleyici öyküsü yeni yayın döneminde yeniden Kanal 7 ekranlarında yer almaya hazırlanıyor.

BiR GARİP AŞK 

Orjinal adı, Iss Pyar Ko Kya Naam Doon?) Türkçe tercümesi ile: Bu Aşkın Adını Ne Koymalı?, 4 Lions Films tarafından yapılmış, Hindistan Star Plus tarafından yayımlanmıştır. Drama-romantik komedi türündeki Hint televizyon dizisi 2015 yılında Türkiye'de Kanal 7 ekranlarında "Bir Garip Aşk" adıyla yayımlanmaya başlamıştır.

OYUNCU KADROSU

Barun Sobti,
Sanaya Irani,
Vishesh Bansal,
Daljeet Kaur Bhanot,
Abhaas Mehta,
Deepali Pansare,
Akshay Dogra

Yapımcı: 4 Lions Films

Diğer Adı: Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?

Barun Sobti (Arnav)

Doğum: 21 Ağustos 1984 (31 yaşında), Delhi, Hindistan
Boy: 1,78 m
Eşi: Pashmeen Manchanda (e. 2010)
Ebeveynleri: Raj Sobti
Ödüller: En İyi Ekran Çifti Dalında Hindistan TV Ödülü

Sanaya Irani  (Khushi)

Doğum: 17 Eylül 1983 (32 yaşında), Mumbai, Hindistan
Boy: 1,65 m
Eşi: Mohit Segal (e.2016)
Eğitim: Sydenham College
Filmler ve TV şovları: Is Pyaar Ko Kya Naam Doon?, Fanaa
Ödüller: En İyi Ekran Çifti Dalında Hindistan TV Ödülü
Adaylıklar: En İyi Kadın Başrol Oyuncusu Dalında Hindistan TV Ödülü

Daljeet Kaur Bhanot (Anjeli)

Doğum: 15 Kasım 1982 (33 yaşında), Ludhiana, Hindistan
Eşi: Shaleen Bhanot (e. 2009)
Evlendiği Yer: Jabalpur, Hindistan
Filmler ve TV şovları: Is Pyaar Ko Kya Naam Doon?

Deepali Pansare (Payel)

Doğum: 3 Temmuz 1984 (31 yaşında), Nashik, Hindistan
Eşi: Suveer Safaya (e. 2014)
TV şovları: Is Pyaar Ko Kya Naam Doon?

Akshay Dogra (Akash)

Doğum: 21 Eylül 1981 (34 yaşında), Delhi, Hindistan
Eşi: Sakshi Dogra (e. 2009)
TV şovları: Is Pyaar Ko Kya Naam Doon?
Kardeşleri: Riddhi Dogra

Abhaas Mehta (Shyam)

Doğum Tarihi: 10 Ocak 1987
Mesleği: Aktör, Model
Boyu: 180 cm
Abhaas Mehta’nın sevgilisi - Zeenia Wadia
Medeni Hali: Bekar

ALDIĞI ÖDÜLLER

2012 yılında People's Choice Ödülleri Hindistan;

En sevilen TV Drama Erkek Oyuncusu - Barun Sobti 
Favorite Most Good Looking On-Screen Jodi (TV) – Barun Sobti ve Sanaya Irani 

2012 yılında Hindistan Televizyon Akademisi Ödülleri;

En Popüler Erkek Oyuncu - Barun Sobti 
2012 yılında Hindistan Televizyon Ödülleri

En İyi Ekran Çifti - Barun Sobti ve Sanaya Irani 

Adaylıklar

2012 yılında Hindistan Televizyon Ödülleri;

Yılın TV Karakteri - Barun Sobti
Kötü Rolde En İyi Erkek Oyuncu - Abhaas Mehta

Yorumlar